Takım kuralım.
ModX Moderator Marco Laren' Alıntı: Yoo gerek yok Gereksiz FC var Genişletmek için tıkla ... bize rakip takım kuracakmis
Marco Laren' Alıntı: Yoo gerek yok Gereksiz FC var Genişletmek için tıkla ... bize rakip takım kuracakmis
ModX Moderator Marco Laren' Alıntı: Kursunlar Kursunlar adminlerden falan kurun kadroyu Genişletmek için tıkla ... bu takimin kurucusu bizim takımda orta saha olmak istiyor aynı zamanda
Marco Laren' Alıntı: Kursunlar Kursunlar adminlerden falan kurun kadroyu Genişletmek için tıkla ... bu takimin kurucusu bizim takımda orta saha olmak istiyor aynı zamanda
Gulu Gulu Kapalı Hesap KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Siz tek ben hepiniz Genişletmek için tıkla ... siz ben tek hepiniz
Gulu Gulu Kapalı Hesap MAERKEK' Alıntı: Konu başlığı bile gereksiz. Genişletmek için tıkla ... benim kadar gereksiz mi
MAERKEK Admin Gulu Gulu' Alıntı: benim kadar gereksiz mi Genişletmek için tıkla ... Sen gereksiz değilsin ki bak ne diyeceğim bu forumda senin yerini kimse dolduramaz .
Gulu Gulu' Alıntı: benim kadar gereksiz mi Genişletmek için tıkla ... Sen gereksiz değilsin ki bak ne diyeceğim bu forumda senin yerini kimse dolduramaz .