Gerekirse Polis Aracını Da Çekerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
En fazla polisin forumdaki üyeliğini banlardin

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ben kanun adamıyım
Ayrıca bir anti parantez açayım polisin bizi gözaltına alma yetkisi yok.
GBT'de kimliğimi gösterince kontrol etmiyorlar zaten

Hem zaten Türk polisi durup dururken adam dövmez. Hatta adam dövmez. Aralarında döveni çıkarsa da onu aralarında barındırmazlar, meslekten atarlar. Ben de atmalarına yardımcı olurdum hani olsa bile

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Polis dövmez mi
Özelden sana güzel bir kimlik kontrolü anımı anlatabilirim abi
Dövmez öldürür

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hz. Ali'nin çok sevdiğim bir sözü vardır; Hakkını aramayanlar haklarıyla beraber şereflerini de kaybederler diye...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Türkiye yi görseydi o sözü soylemezdi ...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen onun yaşadığı devri görseydin hayatının geri kalanını haline şükretmekle geçirirdin...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Peygamberimizin döneminde
Taş devri değil yalnız
Okulda misal, hakkını aramak için en üst rütbede olan müdüre şikayete gidersin değil mi ?
Sonra da şikayet ettiğin öğretmen senin onu şikayet ettiğini öğrenir ve seni asla geçirmez ve rezil eder seni sınıfta, arkadaşların da not kaygısı yüzünden destek vermezler ...
Bizzat başıma geldi, müfettiş için milli eğitime başvurduk, nafile...
Devlet yasa bakıyor hak için başa değil ...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Hak aramak" ve "hak bulabilmek" kavramları açısından o dönemle bu dönemi karşılaştırmayacaksın herhalde Hani kemik sızlatmayalım diye diyorum şimdi durup dururken

Okuldaki bir işlemi müdüre neden şikâyet edeyim... Kim takar müdürü... Müdürün aleyhime bir işlemi varsa derhal bir dilekçe ile idare mahkemesine koşardım. Yorucudur bu süreçte yaşananlar. Ama sonuna kadar gitmeden hakkımı aradım diyemezsin. Eğer gerçekten haklıysan tabii... Sana göre haklı olmak değil, gerçekten haklıysan...

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu kadar mı haksızlığa uğradın yahu? 90 alman gerekiyorken hoca sırf kötüniyetinden 10 mu verdi?

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adam bana takmış durumda
Herkes 50-60 aldı ben 18.5
Çok çalıştığım bir sınavdı ben de yüksek bekliyordum ama böyle saçma sapan bir not verdi bir de virgüllu vermiş artist
Dersi anlamayan var mi diyor anladık diyoruz sen anlamamışsindir neyi anladın ki zaten diyor
Off off elimden hiçbir şey gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...