Gerçekten mutlu musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten mutlu musunuz?
Kendimi iyi hissediyorum ama çok da mutlu olduğum söylenemez. Mutlu olmak için illa hayatımızda pozitif değişiklikler mi olmalı? Yeni bir kız arkadaş, yeni bir iş ya da bizi mutlu edecek haberler? Peki sizce insanlar genel olarak mutlular mı, yoksa rol yapanlar çoğunlukta mı? Ne dersiniz?

Invoke

Invoke

Üye
Mutsuz değilsen, mutsuz olmadığın için mutlu ol.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: heathrow
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye için teşekkürler :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Neden İlla Yeni Birşeylerin Gelmesi Beklenir Ve Ondan Mutluluk İstenir ki ?
Hayatımda Hiç Değişilik Yok Ama Mutluyum, Elim - Ayağım - Aklım Düzgün, Özgürüm, Şükürler Olsun. Bunlar Başlı Başına Mutlu Olma Nedeni Zaten. Sadece Fikrim.

• Beğen
Tepkiler: heathrow ve OttomaN TigeR
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Aslında mutlu olmamam icin bir neden yok. Seneler sonra tekrar spora basladım. Duzenli spor(fitness) yapıyorum. Diyet uyguluyorum. Üç haftada spor ve diyetle 4 kilo verdim. Kilo fazlam var. Devam edecegim insallah. Bir sirkette calisiyorum. Çok şükür işsiz degilim. 5 senedir aynı şirkette çalışıyorum. Annem babam hayatta ve saglik durumlari iyi. Ne bileyim öyle şeyler…

muhsin13

muhsin13

Üye
öldükten sonra cennete gidebilme umudum var yoksa bi çoban ne kadar mutlu olabilirki istediğin hiç bişeye sahip olamıyorsun

• Beğen
Tepkiler: heathrow ve Freestyle.Cod
sailfish

sailfish

Üye
İnsan oğlu biraz şımartılmak ister, her zaman komik bir olayın ardından gitmek ister mutsuz olanı istemez, mutsuzluktan kaçar.Bence insan rutin bir hayatı sevmez her zaman değişiklik olsun ister.Ben her yaz memlekete giderim oradaki ortam öyle değişiktir ki mutlu olmaman imkansızdır, her dakika bir olay olur ve gün öyle uzundur ki sanki 1 saatin 1 günmüş gibi gelir.Neyse her zaman ki gibi memleketten Ankara'ya gelirken içimde bir burukluk olur ve kendimi çok tuhaf hissederim.Ankaraya gelirim ve her şey eskiye döner sanki memlekete gitmemiş gibi, sanki mutlu olmamışım gibi. İşte benim hayatta mutlu olmamın kaynağı bu, kısacası insanlar rutin hayattan sıkılır :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal ve heathrow

MaxipmaN

Üye
yurttan kaçıp eve çıkınca rahatlıycam ozaman mutluluk paha biçilemeyecek

• Beğen
Tepkiler: heathrow
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bilmediğim, görmediğim, duymadığım sürece mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve heathrow
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Mutluluk ile ilgili bir blog yazmıştım. Aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz:

Üst Alt