Gerçekten çalişiyor.tintin oyunu n8 de çalişiyor tabi kasarak videoyu eklerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R58

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çalişiyor.tintin oyunu n8 de çalişiyor tabi kasarak videoyu eklerdim
GERÇEKTEN ÇALIŞIYOR.TİNTİN OYUNU N8 DE ÇALIŞIYOR TABİ KASARAK VİDEOYU EKLERDİM izleyin yorumlarınızı bekliyorum bu adresten izleyebilirsiniz

Kastıktan sonra bir anlamı yok ki

R58

Üye
    Konu Sahibi
Kastıktan sonra bir anlamı yok ki
Aynen öyle onun içinfazla keyif vermez oyun ama cidden güzel oyun ve zorluk seviyesi bazı bölümlerde çok fazla.Gerçi benim için dert değil, 1 hafta sonra SAMSUNG s3 alıcam o zaman değmeyin keyfime hava atmak için deyil ama mükemmel ötesi oyunları varya.

rica ederim ama yüklemeye degmez kastıgı için teli çok yoruyor artık uyumlu bi sürüm cıkarırlar işallah
1 ay önce bana yolladığın mesajın caps ini atıyorum. yaptım yapıcam deyip duruyordun şimdi de kasıyor ayağına yatıyorsun. milleti kandırmaktan hiç utanmıyor musunuz siz??

Tepkiler: pRime.

R58

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta çalışıyormuş n8 dimi

- - - Eklendi - - -

asigsasi

Üye
bu oyun yüklemeye değmez 1gb lik oyunun hakkı verilmemiş yüklemesi bi dert kaldırması bi dert

- - - Eklendi - - -

tartışma devam ederse konu kitlenir arkadaşlar

R58

Üye
    Konu Sahibi
bazı kişiler bu oyun n8 de çalışmaz diye öne atladı onlara cevap için ekledim durum bu ama n8 uyumlu hale getirilebilir ufak defek kırpmalar yapılarak olabilir.işallah cıkar gerçekten çok sürükleyici ve aksiyon dolu bi oyun.

603 te çok rahat oynadım ve bitirdim hiç kasma falan olmadı.niye bukadar sevindiniz anlamadım.

R58

Üye
    Konu Sahibi
sevinmedikki sadece n8 dede çalıştını gösterdik hepsi bu senin telin işlemcisi bu oyuna uygun rahat oynarsın normal ama n8 öyle deyil oyunu tam desteklemiyor videoyu izlediysen durum öyle

sevinmedikki sadece n8 dede çalıştını gösterdik hepsi bu senin telin işlemcisi bu oyuna uygun rahat oynarsın normal ama n8 öyle deyil oyunu tam desteklemiyor videoyu izlediysen durum öyle
şimdi sen bana telefon kullanmayı bilmiyor diyosun laf vuruyosun ben bu lafın altında kalmam. kendin oyunlar bölümünde n8 in farklı olduğunu ve oyunun n8 de çalışsa bile c6-01 gibi tellerde çalışmayacağını söyledin. buyur bu sayfaya bak (ya da arkadaşlar bakabilir) http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...le-signed-retail-by-alp047-1-gb-9-585655.html kimin ne kadar bilgili olduğu bırak kendine kalsın herkes beni az yada çok bilir. şu güne kadar yalan bir şey söylemedim kimseye. benim sana kızmamın sebebi ben yaptım, sadece ben bilirim gibi tavırlar takınman. (böyle davranıp telefonumu 1ghz yaptım diyen kişinin nasıl rezil olduğunu tüm forum gördü) yoksa benim seninle alıp veremediğim bir şey yok. hele ki sana teşekkür bile edeceğim bir konuda. çünkü sayende bu oyunu c6-01 de çalıştırdım. ama bazı sorunları var şuan deniyorum birazdn yada en geç yarın bir video ekleyeceğim. şu vakitten sonra ne sen bana bir laf söyle ne de ben sana...

R58

Üye
    Konu Sahibi
benim sana laf söylediğim yok.

pRime.

Üye
n8 dışında çalışmıyor diyenlere gelsin ayrıca nerdeyse hiç kasmadığına özellikle dikkat ediniz.
[video=youtube;CbX-hpYtfno]http://www.youtube.com/watch?v=CbX-hpYtfno[/video]
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir. hangi kafayla n8 dışında bu oyun çalışmaz deniyor onu merak ediyorum.

Tepkiler: CanKartaL, Cezzbedici3 ve tipo2000

R58

Üye
    Konu Sahibi

pRime.

Üye

neymiş onların donanımları söyle de öğrenelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...