Turkuaz231
Üye
Gerçek CFG Görün
Öncelikle Merhaba arkadaşlar...
Ben size %100 Hs %100 aim cfg gibi uyduruk yalanlarla CFG yi tanıtmayacam.
Böyle tanıtanlarda kesinlikle yalan söylüyordur , Çünkü CFG bir hack programı değildir en sağlam CFG de olsa bir eziğin eline geçerse bir fayda sağlamaz.Yani İş %50 CFG de %50 Sizde bitiyor..
Ama sizi temin ederim ki benim bu paylaştığım CFG ile az buçuk CS den anlıyorsanız , Top15 e girmemenizin imkanı yok..Deneyin Kullanın beğenmezseniz yazın ben buradayım...
CFG ÖZELLİKLERİ :
# Kullanımı rahattır. [ Kısayol Kombinasyonları Professional Oyunculara Göre Yapılmıştır. ]
# Yürürken titreme ve Crosshair büyümesi azaltılmıştır. [ Özellikle Oto silahlarda AK47 vs gibi Bu özelliiği hissedeceğinize eminim. ]
# White Wall ve HD Ses Dizayn Teknik kodları yüklenmiştir.
# AWP ye özel kodlar yerleştirilmiş ve sekme ayarları azaltılmıştır.
# Görüntü ayarları düzenlenmiştir.
KULLANIN BEĞENMEZSENİZ DELETE YAPIN NEDE OLSA DENEMEK PARAYLA DEĞİL
KULLANIP DA MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR
BUTONUNA BASARSA SEVİNİRİM
NORMALDE BU CFG Yİ PAYLAŞMAZDIM , PAYLAŞSAM BİLE PARAYLA SATARDIM AMA ÜÇ-BEŞ KURUŞUN PEŞİNDE DEĞİLİM.ÖNEMLİ OLAN SİZİN FAYDALANMANIZ..
LİNK : http://adf.ly/1gO4i
Öncelikle Merhaba arkadaşlar...
Ben size %100 Hs %100 aim cfg gibi uyduruk yalanlarla CFG yi tanıtmayacam.
Böyle tanıtanlarda kesinlikle yalan söylüyordur , Çünkü CFG bir hack programı değildir en sağlam CFG de olsa bir eziğin eline geçerse bir fayda sağlamaz.Yani İş %50 CFG de %50 Sizde bitiyor..
Ama sizi temin ederim ki benim bu paylaştığım CFG ile az buçuk CS den anlıyorsanız , Top15 e girmemenizin imkanı yok..Deneyin Kullanın beğenmezseniz yazın ben buradayım...
CFG ÖZELLİKLERİ :
# Kullanımı rahattır. [ Kısayol Kombinasyonları Professional Oyunculara Göre Yapılmıştır. ]
# Yürürken titreme ve Crosshair büyümesi azaltılmıştır. [ Özellikle Oto silahlarda AK47 vs gibi Bu özelliiği hissedeceğinize eminim. ]
# White Wall ve HD Ses Dizayn Teknik kodları yüklenmiştir.
# AWP ye özel kodlar yerleştirilmiş ve sekme ayarları azaltılmıştır.
# Görüntü ayarları düzenlenmiştir.
KULLANIN BEĞENMEZSENİZ DELETE YAPIN NEDE OLSA DENEMEK PARAYLA DEĞİL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KULLANIP DA MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR
BUTONUNA BASARSA SEVİNİRİM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NORMALDE BU CFG Yİ PAYLAŞMAZDIM , PAYLAŞSAM BİLE PARAYLA SATARDIM AMA ÜÇ-BEŞ KURUŞUN PEŞİNDE DEĞİLİM.ÖNEMLİ OLAN SİZİN FAYDALANMANIZ..
LİNK : http://adf.ly/1gO4i