Gercek Anycool Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

ANYCAAL

Üye
    Konu Sahibi
Gercek Anycool Modelleri

intel iletişim bu telefonların Türkiye temsilcisidir.Bunların dışında ANYCOOL telefonlarının başka modeli yoktur...Bunların dışındakiler kaçak ve yasa dışıdır.
konu ile ilgili yasal anycool sitesine girin ve inceleyin..Malesef anycool adını kullanarak bir çok ne olduğu belli olmayan telefon modelleri pazarlanmaktadır.Bu konuda anycool un üretici firmasıda kdi dir.oradan da bakabilirsiniz...Başka modelleri olmadığına...Gerçek anycool için İntel iletişimden alınır.Gerisi kacak ve yasa dışıdır.

guest1212

guest1212

Üye
hastayım bu anycool ların ekran boyutlarına

ANYCAAL

Üye
    Konu Sahibi
İşte arkadaşlar türkiyede satılan yasal anycool telefonlar yukarıda f888-f999 falan yok..Gitti gidiyor.....gittigidiyorrr da satılan bütün anycool ler kaçaktır.kapanma durumu vardır...Siz siz olun bu yasal telefonlardan alın.Kapanma sorunu yaşamayın...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Anycool Süper Telefonları Var Aslında.

DOGUS59

Üye

intel iletişim bu telefonların Türkiye temsilcisidir.Bunların dışında ANYCOOL telefonlarının başka modeli yoktur...Bunların dışındakiler kaçak ve yasa dışıdır.
konu ile ilgili yasal anycool sitesine girin ve inceleyin..Malesef anycool adını kullanarak bir çok ne olduğu belli olmayan telefon modelleri pazarlanmaktadır.Bu konuda anycool un üretici firmasıda kdi dir.oradan da bakabilirsiniz...Başka modelleri olmadığına...Gerçek anycool için İntel iletişimden alınır.Gerisi kacak ve yasa dışıdır.

Bunların dışında kalanların hepsi sahtemi?

ANYCAAL

Üye
    Konu Sahibi
Evet Doğuş 59 kardeşim gerçek anycooller bunlar

Odysseus

Odysseus

Üye
e biz kendimizi aylardır boşuna mı yırtıyoruz ben bu cihazları savunurken siz gereksiz birsürü karalama yazısı yazıyordunuz. ama bakıyorum siz konu açıyorsunuz. aştınız siz tebrikler

OlmazOlmazDeme

Üye
e biz kendimizi aylardır boşuna mı yırtıyoruz ben bu cihazları savunurken siz gereksiz birsürü karalama yazısı yazıyordunuz. ama bakıyorum siz konu açıyorsunuz. aştınız siz tebrikler
sonsuz katılıyorum sana :oke:

zahid12

zahid12

Üye
bunların şekli kayık

TAŞ

Üye
anycooltc500 anycoolün sitesinde yok..acaba tc500 kaçakmı?

Odysseus

Odysseus

Üye
anycooltc500 anycoolün sitesinde yok..acaba tc500 kaçakmı?

sitenin ana sayfasında cep telefonu resminin sağ alt köşesinde sahte ürüntanıma kılavuzu var buradan sahte anycool ile orjinal anycool arasındaki farkları ayırt edebiliyoruz. istersen bir göz at belki faydalı olabilir

TAŞ

Üye
sağol

arnavut48

Üye
bende anycool t808 var,manyak bir ses çıkarıyo.herkez hasta.süper...sesi duyan kaç hapörler bu.orjinal sesimi falan.sorular soruyolar.

general364g

general364g

Üye
Anycoolun dışı güzel içi boş

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
benim cep t808 arkadaşklar maxicepi arştırın
oyunlar var anycool'a göre indirin

bcdf

Üye
arkadaşlar anycoolun 6700s diye bir modelini aldım pek içime sinmedi o kadar aradım telefon hakkında pek bişey bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi değiştirme imkanım var tavsiyelerinizi bekliyorum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt