Geotel'den en küçük akıllı telefon gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Geotel'den en küçük akıllı telefon gelebilir


Akıllı telefonların yükselişinden önce cep telefonu modellerinin ekranları bir ara gittikçe küçülerek oldukça küçük modeller insanlar tarafından kullanılırken, akıllı telefonlar ile birlikte de ekranlar gittikçe büyüdü. Baktığımızda artık firmalar 5" altında ekran içeren cihazları büyük oranda pazara sunmuyorlar.



Akıllı telefon pazarının önemli isimleri 5" ve 5.7" arasında ekranlar ile gelen modelleri büyük oranda pazara sunuyorlar ve ayrıca 6" ve üstü de bir çok ilgi çekici model gelmekte.

Küçük ekranlı model isteyen teknoloji meraklıları için de sınırlı sayı ile cihazlar sunulurken, bu modeller özellikle düşük donanım özellikleri ile geliyor. Ancak 5" aşağısında da iPhone 7 ve Xperia X Compact gibi bazı üst seviye önemli modeller de pazarda yer almakta.

Akıllı telefon pazarında fazla ismi duyulmayan ve Türkiye'de de hiç tanınmayan bir isim olan Geotelyakında önemli bir akıllı telefon sunmaya hatırlatıyor. Bu cihaz hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmazken, akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı.

Baktığımızda akıllı telefon Apple'ın iPhone 7 modeli ile yan yana yer alıyor. Ayrıca bu sene sunulan yeni simsiyah rengi ile iPhone 7 görünürken, bu cihazın hemen yanında da Geotel'in yeni akıllı telefonu bulunuyor ve iPhone 7'ye göre oldukça küçük bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca akıllı telefonun arkası kavisli yapı içeriyor.

Geotel'in yeni akıllısının arkasında üst kısımda kamera bulunuyor ve onunda altında LED flaş yer alırken, daha altta da parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.
Geotel'den en küçük akıllı telefon gelebilir
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Küçük telefona Gerek Varmı Ne Bileyim? Eskisi Gibi Okullarda TElefon Yasağı Yok Bişey Yok Gerekte Yok Bence.5" Cıvarı Yeterli Ekranda Kolay Okunabiliyor
 


Üst Alt