Genpadaki bataryalar "orjinal" mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okangrdl

Üye
    Konu Sahibi
Genpadaki bataryalar "orjinal" mi?
Merhaba arkadaşlar,pek konu açan biri değilim umarım doğru yere açmışımdır. c6-01 için bl-5ct batarya almak istiyorum bugün nokia care'e sordum 59tl dediler. Genpa'nın sitesinden baktım 25tl yazıyor arada çok fark var insan şüpheleniyor, bilgisi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum

meme4

Üye
25 tl orijinal batarya olmaz sen git nokia shop al

okangrdl

Üye
    Konu Sahibi
nokia shopta bl 5c 25tl dedi kampanya mi ne varmis hatta benimkiyle karistrdi az kalsin o fiyata aliyodum acaba genpada da oyle bisey mi var diger pil fiyatlari hic de ucuz degil bb samsung falan

okangrdl

Üye
    Konu Sahibi
bana da oyle geliyo sagolun arkadasla

hekimesk

Üye
Arkadaşlar bu zamanda nereden alirsaniz alin orjinal urun bulmaniz neredeyse imkansiz.bu nokia veya genpa da dahil ama kaliteli bataryaları olabilir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

genpa'nın servisi orijinal diye sahte mal satamaz öttürürler adamı

okangrdl

Üye
    Konu Sahibi
urunler hakkinda hicbir aciklama yazmayinca boyle seyleri soracak bir tane yetkili bulamazsin

Sarangni

Üye
Çin orjinali olarak geçen bataryalardan olma ihtimali yüksek

Kerim.

Üye
Batarya alcaksan paraya kıy.pisman olursun sonra

Olabilir bende anlamadım

bence telpa teknik servisini arayın,6 ay sattıkları parçaya garanti veriyor adamlar en güveniliri orası bence veya kvk'yıda arayıp sorabilirsiniz genpa'ya güvenmiyorsanız

- - - Eklendi - - -

urunler hakkinda hicbir aciklama yazmayinca boyle seyleri soracak bir tane yetkili bulamazsin

bataryanın üzerindeki bandrolden anlaşılıyor tabi bu nokia için geçerli

MrTech

Üye
Replikadır o kesin.

okangrdl

Üye
    Konu Sahibi
bandrolun bile aynisini yapabilenler varmis piyasada ornek olarak çinliler yumurtanin bile tipa tip imitasyonunu yapip piyasaya surmuslerdi hem de hakiki yumurta maliyetinin yari fiyatina insan boyle seyleri gorunce biraz supheci oluyo [/B

bandrolun bile aynisini yapabilenler varmis piyasada ornek olarak çinliler yumurtanin bile tipa tip imitasyonunu yapip piyasaya surmuslerdi hem de hakiki yumurta maliyetinin yari fiyatina insan boyle seyleri gorunce biraz supheci oluyo [/B

abi ozaman ne diyim almayacaksın

Sarangni

Üye
N79 için hızlıal.com aldik Cin Orjinali çıktı 25 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...