Yardım Genpa İphone .HakkındaYardım

Konu Sahibi
Genpa İphone .HakkındaYardım
Merhaba arkadaşlar 14 Ocak 2014 tarihinde iPhone 4s cihazımı Turkcell aracılıgı garantiye yolladım Power tuşu problemi ile.Fakat tarih 18 ocak oldu hala genpa sitesinde imei girdiğime bilgi yok.bilgi var fakat eski bilgi var bu ikinci gönderişim 1 2 ay öncesinde yine yollamıştım.Neden hala bilgi işlemiyorlar siteye ne yapmam gerekli sizce ?

0MG90

Üye
20 gün süreleri var 20 günü geçtiğinde hala bir şey yoksa ara söyle bende bekliyorum bi ürünümün gelmesini ama daha süre dolmadı dolduğu an sen haklısın ve tüketici hakları gereği dava açabilirsin.

Konu Sahibi
Ya bişey yazsa orda anlıycam ama gönderdiğim ile ilgili bir bilgi yok telefon ne durumda bilmiyorum yani onarılıyor falan veya değişim bekleniyor gibisinden bişeyy yazsalar merak etmiycemAradığımdada müşteri hizmetleri yokki yine aynı şekil sorgulama falan var nasıl ulaşabilirim onlara

0MG90

Üye
Aradığında kimse açmıyor mu?
Turkcell bayiye mi verdin bu arada gönderin diye? Gidip bi onlara sorsan belki bilgi verirler.

Konu Sahibi
Evet turkcell bayiden yolladım.Hayır genpa istanbul etiler servis numarasına ınternetten bakıp arıyorum kımse açmıyor

0MG90

Üye
Turkcell bayisine gidip sor bence bilemiyorum başka türlü
Ben Hepsiburada ya verdim oradan takip ediyorum ama

Konu Sahibi
Turkcell bayisine gidip sor bence bilemiyorum başka türlü
Ben Hepsiburada ya verdim oradan takip ediyorum ama
Bu arada şuan baktım girmişler onarılmak üzere bekliyor 4 gün sonra girdiler bilgi.Yardımın için teşekkürler.

Tepkiler: 0MG90