Genpa 2.kez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
Genpa 2.kez
TelefonNokia C6-01 Cep Telefonu
Teknik servis kayıt tarihi12/12/2011
Garanti DurumuGarantili
ŞubeTeknik Servis ( İzmir-Üst Seviye)
Arıza AçıklamasıHOPORLÖRDEN SES CIZIRTILI VE ÇOK AZ GELİYOR.ŞEBEKE YOK. MMC YOK.EKRAN CAMINDA ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
Arıza TanımlarıTüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
DurumCihazınız merkez servisimize gönderilmiştir. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.
Tamir DetayıCihazdaki Hata Giderilemedi.Üst Seviye Onarım Göre
Son işlem tarihi15/12/2011

Telefon

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nokia C6-01 Cep Telefonu
Teknik servis kayıt tarihi02/01/2012
Garanti DurumuGarantili
Arıza AçıklamasıAÇILMIYOR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR. ŞEBEKE SORUNU VAR. MMC YOK TK DA KAYITLI ARKA KASADA ÜSTTE ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Camında Çizikler Var Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
DurumCihazınız merkez servisimize gönderilmiştir. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.
Son işlem tarihi05/01/2012
BU SORUNUM İKİNCİ OLDU 3 ' KEZ YAPAMAZLARSA DİREK PARA AİDESİ EDEBİLİRMYİİM 3 FATURAYIDA BEKLEMEK ZORUNDAMIYIM BİDE BU SEBEKE SORUNU ÇÖZÜLÜR MÜ TEŞEKKÜRLER

qsaw

qsaw

Üye
TelefonNokia C6-01 Cep Telefonu
Teknik servis kayıt tarihi12/12/2011
Garanti DurumuGarantili
Arıza AçıklamasıHOPORLÖRDEN SES CIZIRTILI VE ÇOK AZ GELİYOR.ŞEBEKE YOK. MMC YOK.EKRAN CAMINDA ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Camında Çizikler Var
Son işlem tarihi15/12/2011

Telefon

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nokia C6-01 Cep Telefonu
Teknik servis kayıt tarihi02/01/2012
Garanti DurumuGarantili
Arıza AçıklamasıAÇILMIYOR KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR. ŞEBEKE SORUNU VAR. MMC YOK TK DA KAYITLI ARKA KASADA ÜSTTE ÇİZİKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Camında Çizikler Var Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
Telefon kapalı, İç-Dış IMEI Kontrol Edilemedi
Son işlem tarihi05/01/2012
BU SORUNUM İKİNCİ OLDU 3 ' KEZ YAPAMAZLARSA DİREK PARA AİDESİ EDEBİLİRMYİİM 3 FATURAYIDA BEKLEMEK ZORUNDAMIYIM BİDE BU SEBEKE SORUNU ÇÖZÜLÜR MÜ TEŞEKKÜRLER
Şebeke sorunu olan teller pek fazla yaşamaz deler :islik

hizan

hizan

Üye
cıhazın kesin olarak değişecektir.

duman61

duman61

Üye
Benim C6-01 imdede arada böyle dengesizlikler oluyor. Şebeke gidip geliyor ama pek sık değil 3 4 günde bir.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
degişmesini degil yapamadan hep gönderiyolar bu ikinci 3 de parayı alabilcem mi onu diyom

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
hayır alamazsın o madde öyle değil aynı hatayı tekrarlamalı ayrıca kanunlar değişti artık 3 değil 4 kere tekrarlamalı

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ya herkez ayrı kafadan konusuyo kimisi diyo 3 gün kimisi diyo 4.5 neyse bunun aslı astarı nedir kardesim benim telefonum hatalı ben bunun parasını istemek en dogal hakkım bunu ne demek alamazsın hangi devirde yaşıyoz

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
yeni çağ devrinde ve Türkiye de yaşıyoz. iyi git de telefonum bozuk paramı verin diye de üçün birini versinler alla alla

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yeni çağ devrinde ve Türkiye de yaşıyoz. iyi git de telefonum bozuk paramı verin diye de üçün birini versinler alla alla

Üçün birini sana çok verdiler herhalde madem arkadaşa yardımcı olmayacaksın konuya atlama . Benim tavsiyem 3.kez yolla arkadaş değiştirirler . Fakat değiştirmediler tüketici haklarına git .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt