Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap çok güzel olmuş. Ön izlemede bakabiliyorum ama tuşlar kilitliyken cıkmadı . Geç cıkıyo galiba. Keşke tuşlar kilitliyken tek tuşla çıksa ----------Eklendi @ 20:36:08 ---------- Yazıldı @ 20:35:42 ---------- bu sefer çıktı ama hemen kayboldu
çok güzel olmuş. Ön izlemede bakabiliyorum ama tuşlar kilitliyken cıkmadı . Geç cıkıyo galiba. Keşke tuşlar kilitliyken tek tuşla çıksa ----------Eklendi @ 20:36:08 ---------- Yazıldı @ 20:35:42 ---------- bu sefer çıktı ama hemen kayboldu
mqeen Üye haltie' Alıntı: emeğin karşılığı olan teşekkürler butonuna basmanız yeterli mükemmel bir uygulama.uygulamayı yükleyip temalara girip güç tasarrufu sekmesinden large time secin.çok güzel görüntüsü var tavsiye ederim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Dostum harikasin çok iyi duruyor. Arkadaşlar tavsiye ederim .)
haltie' Alıntı: emeğin karşılığı olan teşekkürler butonuna basmanız yeterli mükemmel bir uygulama.uygulamayı yükleyip temalara girip güç tasarrufu sekmesinden large time secin.çok güzel görüntüsü var tavsiye ederim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Dostum harikasin çok iyi duruyor. Arkadaşlar tavsiye ederim .)
Ati Atila Üye E-52 de tuşlar kilitlenince saatin ekranda devamlı kalmasını ayarlamak mümkün müdür ?? Teşekkürler.. Son düzenleme: 25 Eki 2013