Geniş Aile mi Haneler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzmandede

Uzmandede

Üye
    Konu Sahibi
Geniş Aile mi Haneler mi?
Arkadaşlar ezel ve aşk-ı memnudan sonra şimdide anketimiz Geniş Ailemi Hanelermi evet arkadaşlar halkın görüşünü tabiki aldım halkın görüşü geniş aile %50 haneler %50 kanahatindeydi :bilmm.Tabi bide bunu sizden öğrenmek isterim bakalım burdan ne çıkacak :bigstar: haydi cevap verin:megafon:
Geniş aile
haneler

• Beğen
Tepkiler: can343700

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Haneler'de Ahmet Saraçoğlu'nun ve Bihter Dinçel'in olduğu dönemde çok iyi skeçler vardı. Ancak bir kaç oyuncunun katılması "Gelen gideni aratır." atasözünü hatırlattı. Her ne kadar gelen oyuncular giden oyuncuların rolünü yapmaya çalışsa da olmadı. Ayrıca Yaban'ı çok fazla saçmaladılar. İlk bölümler iyiydi ancak sonrakiler işin tadını kaçırdı...

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Geniş Aile :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tartışmasız Geniş Aile tabiki...

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
geniş aile tabi

Progressivity

Progressivity

Üye
Geniş Aile şu an Türkiyenin en komik en şen şakrak dizisi ya tek geçerim tek esprilerde bazen çok aşikar ve komik bazende nasrettin hoca misali inceden harika bir dizi

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
geniş aileyi hep kaçırıyorumm sınav felan oluyor izleyemiyorum o yüzden haneler diyorum

futbol123

futbol123

Üye
ikiside

ca_sus

Üye
tek kelimeyle geniş aile cevooo cevoooooooooooooooo

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ikisi neden karşılaştırıliyor onu anlamadım ... 'Haneler' ile 'Çok güzel hareketler bunlar ' karşılaştırılsa daha mantıklı olurdu ...

'Davut

'Davut

Üye
Haneler hiç olmassa güldürüyor.... Geniş aile'de birtek zek güldürüyor...

gσѕѕιρ gιяℓ

gσѕѕιρ gιяℓ

Üye
Geniş Aile

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
ikisi de :)

haltie

haltie

Üye
geniş aile ama enese katılıyorum

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
geniş aile

1srsrmnyk1

1srsrmnyk1

Üye
Geniş Aile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt