GeneralMobile Planet P9060 Aldım Sizce Nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

furkandulda

furkandulda

Üye
    Konu Sahibi
GeneralMobile Planet P9060 Aldım Sizce Nasıl
Evet arkadaşlar bugün babam General Mobile Planet almış tel yarın gelcek sizce tel nasıl ? Özelliklerine baktım güzel Samsung Galaxy S2 yle aynı gibi menü dahil herşey aynı..Sizce iyi mi ?

- - - Eklendi - - -

bi yorum yapaydınız iyidi :(

seco_can_can

seco_can_can

Üye
valla kardeşim ben 2 aydır kullanıyorum gta vice city most wanted gibi oyunları kasmadan oynatıyor kamera gayet net tek eksik flaş yok kamerada şarj desen şuan için gayet iyi elimden düşmeden internetteyim sürekli günde yaklaşık 1 saat oyun oynuyorum ve abartısız 2 gün dayanıyor mükemmel pil ömrü var bi kusur gördüm general mobile nin desteği yok android sürümü eski ve güncellemeside galiba gelmiyecek 2.3.4 şuanki sürümü kısaca ben memnun kaldım inş. sende memnun kalırsın ayriyetten ekranın büyük olması çok hoş oluyo oyun oynarken :)

• Beğen
Tepkiler: furkandulda

zeybek09

Üye
İyi günlerde kullan çok iyi

• Beğen
Tepkiler: furkandulda
kobejames

kobejames

Üye
bende planet kullanıyorum hiç bişey yapmadığım halde anca 1 gün dayanıyo şarjı. bi de oyunlarda fln çok kasıyo batmanı yükledim adama vururken 5-6 kere basıyorum anca vuruyo adama. bi de yeni yeni kendi uygulamalarını kapatmaya başladı sürekli GM home uyg. yanıt vermiyo diye ana ekranda hiç bir şeye basamıyorum siyah ekran geliyo ve bataryayı çıkarıp takmadanda kendine gelmiyo. ben şahsen hiç memnun değilim. sen nası bu kadar beğendin hayret ettim doğrusu. sürüm gencellemesine gelince ben geçen yazın başında aldım teli yazın sonuna doğru 4,0 güncellemesi gelicek dediler diye aldım ama hala bekliyorum. bi ara gelmicek fln dediler ama bence bu telefon kaldırmaz 4.0ı.

Secret26

Secret26

Üye
general mobile discovery olsun planet olsun bunlar güzel telefonlar herkes marka delisi olmuş eğer marka gözetmezseniz nokialara samsungların aynı fiyat telefonlarına bin basar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1 ghz scorpion işlemcili telefon nasıl olurda GTA VC NFS kasmadan açar ?

lolaman

lolaman

Üye
general mobile discovery olsun planet olsun bunlar güzel telefonlar herkes marka delisi olmuş eğer marka gözetmezseniz nokialara samsungların aynı fiyat telefonlarına bin basar
Marka önemsiz bir unsur değil ki.Bir NIKE var bir NİXE var hangisini tercih edersin?

the_jolly

the_jolly

Üye
General Mobile kötü marka değildir hatırlayalım s3 ler ilk çıktığında bir sürü sorunla çıktı keza s4 ler de öyle ama güncellemelerden hep çözüldü general mobile de de bu böyle olacaktır.

Üst Alt