General Mobile'da Sistem Dosyaları Yenilenebilir ya da Kopyalanabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mezarsaray

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile'da Sistem Dosyaları Yenilenebilir ya da Kopyalanabilir mi ?
Arkadaşlar geçenlerde general mobile in dst picco modelini aldım hafıza kartını hiç kullanmamıştım içerisine veri atmak istedim kullanacaktım bi kaç müzik vs. dosya attım telefona taktığımda telefon kartı görmüyordu sonra telefon kartı görmediği için pc de format attım bu seferde sanırım hafıza kartının sistem dosyaları silindi hala telefondayken karta erişemiyorum bu tür hafıza kartlarının sistem dosyalarını karta kopyalasam sorun çözülürmü ayrıca bu tip dosyaları nereden bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: SERSERİİSA_1

Lion's Claw

kardeş ya snn kartta bi sorun wardır yada cepte cunku pcde karta format attım diosn atsanda sistem dosyaları gtmez sadece sonradan eklene veriler gder 2.si h.kartı sistem dosyalarını bulamassın bulsanda atamassın cebin hafıza kartını grmüo nasıl atcan ki büyk bi ihtimal kartta bi sorun wardır bn 6600 kullanıorm kaç kez formattan geçti kart hiç bişe olmadı dediim gbi kartta bi sorun wardır

serkaN70

Üye
arkadaslar ben nokıa n70 kullanıcısıyım hafıza kartlarındaki gizli olan system klasörü varya onu
kopyalamam lazım kartı bilgisiyara taktığım zaman işte seçeneklerden gizli klasörleri göster diyom ama system klasörü bilgisiyarda gözükmüyo orda yüklü olan bazı dosyalarım var bilgisiyardan kopyalayamıyorum ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt