mustafa68_68
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şimdi Kısaca Özetleyeyim nedemek istediğimi;beni yanlış anladınız ben symbianla windows mobile kıyasladım çünkü yazınızda symbianı ön planda tuttunuz,android işletim sistemi linüx tabalı ve açık kaynak ve sistem ücreti olmadığı içinde firmalar ona yöneldi tabiki bu güzel birşey yorumuma bakarsanız androdide bu telefona yükleyebileceğiniz yazıyor kıyaslama konusuna gelirsekte android 2.1 sürümünü windows 6.5 ile kıyaslarsanız yanlış olur android 2.1 sürümüne eş değer windows mobile 7 var onla kyıaslama yaparsanız o zman farkı görüceksiniz,Windws mobilenın avantajı evinizdeki bilgisayar ile aynı düzenekte kurulu olması genelde bilgisayarlarda windows yüklüdür bilgisayarla haşır neşir olan için mobile sürümü yabancı gelmeyecektir ancak android linüx tabanlı olduğundan windowsun tersidir yeni kullanıcıya özellikle windows kulanan kişiye yabancı gelicektir.android yükseliyor ama zeminde baktığınızda bi konu ortaya çıkıyor kendi ürününü ön plana sürme amacı.android google ürünlerine göre yapılan bi işletim sistemi wm ise microsoft ürünlerine göre.General mobile w2 telefonu hem fiyatıyla hem donanımı hem işletim sistemiyle harika bi telefon,
Şimdi Kısaca Özetleyeyim nedemek istediğimi;
Pek Çok Kullanıcı Nokia Sayesinde Farkında Olmadan Symbian lı Telefon Aldı Alıyor.
Herkesin Elindeki 5800 veya 5230 En iyi Örnek Acaba Nekadar insan Yazılım Bilgisi var.
Alan Biri foruma sormuş.Programdan Çıkıyorum Kapanmıyor arka planda Çalışıyor.
Telefonu yeniden Başlatmak zorunda Kalıyorum Ne yapmalıyım diye....
Yani Bana Komik geliyor ama Kullanıcı Çıkış seçmediği sürece yada Kırımız Tuşa Bastıığında
Programlar arka planda Çalışır.Muzik dinlerken emsaj yazmak için....
Nokia Ucuza Mal olması için işlemciyi Düşül yada Overlok Edilmiş Sunuyor.
Yani 333mhz lik eski telefon işlemcisini 434 mhz overlok edip 5800 a koyuyor.
Bir çok insan Yavaş-Isınıyor-Kitliyor-Donuyor diyor Sebeb bu.
SonyEricsson var Vivaz Modeli 720mhz Baya Hızlı ama TR de yok.
Android e Gelelim Burda HTCLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAndroidli Cihazlar Wondwos Mobile den daha fazla Satılıyor ve sebebleri...... Chip Dergisi
Burada HTC Touch Modelinin KısaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Android li)
Kısaca Belirtmek Gerekir Symbian Hala Ayakta.
Dünyanın 5 Büyük Upload Sitesinden 4shared in iphone ve Symbian versiyonu var
Shaazam Muzik Bulma Servisinin İphone Symbian Android versiyonu var
Nokia 6630 gibi 220mhz düşük işlemcili modeller yüzünden yavaş Symbian nedeniyle BIKTIRDI.
Yılbaşından Sonra Turksel ve Vodafonun Androidli telefon yarışını Göreceğiz belki Daha erken ama Vodafonun Yarışa Katılmasını Bekleyin derim.
Biri 300 Diğeri 350 TL Artık Ne Symbian Ne Windows Mobile kalır Bunlardan Sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?