general mobile Q4 mü samsung C3510 Genoa mı alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güneş.

Üye
    Konu Sahibi
general mobile Q4 mü samsung C3510 Genoa mı alsam?
sizce hangisi olumlu olumsuz özelliklerini paylaşırsanız sevınırm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
symbian 3 le ne alaka:allalla:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
git 5250 al symbian bölümündesim madem samsung önermem yada yetiyosa paran al c6-01 bellede gelcek androide bin basar o zaman c6-01

güneş.

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın genele açmıştım ana sayfada göremeyınce yanlış yer heralde dedim ama

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cep telefonu genel bölümü vardı diye hatırlıyorum..:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ama bu 2 si arasından alcaksan samsung olanı al en azından bilinen bir marka general mobile hiç gözüm tutmuyor 450 tlye telefonu var fakat bilemicem .

güneş.

Üye
    Konu Sahibi
symbian nokia sanırım :) pardon arkadaşlar bi bayan olarak pek anlamıyorum telefonlardan. fiyat olarak çok çıkmak istemıyorum pek gereği yok da şuan benim için :) samsungun tipi tam ıstedıgım gıbı aslında ama dıgerının özellıklerı de hoşuma gıttı.yıne de general marka olarak eger sorunlu bıseyse samsungu tercıh edıcem fıkır almak ıstedım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Symbian nokia tabiki nokia diğerleri gibi beleşe android kullanmıyor kendi geliştiriyor sistemini

güneş.

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevaplar için peki bu fiyatlarda bi telefon var mı önerebileceğiniz çok kaba olmayan bişey?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
200 e ne telefon var hepsi dandik bişey öneremicem . genoa belki yada nokia 2730 tuşlu telefon eski telefonum hiç sevmezdim :D yada 300 e nokianın dokunmatiği war arkadaş 270 e 5250 almıştı bende 2730 wardı 2 sinin kamara 2mp ne farkı olur dedim bi baktım beni telefon kamerası karanlık gösteriyor onunki daha aydınlık ama şimdiki telefon bin basar 8mp boru mu bu :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Konu taşınmalı bence. Zaten yeterince anna konusu var bir de bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt