Telefon Tavsiyesi GENERAL MOBILE ELITE

Sponsorlu Bağlantılar

denooooooo

Üye
    Konu Sahibi
GENERAL MOBILE ELITE
arkadaslar ne dusunuyorsunuz bu telefon hakkinda fiyat performans olarak cok iyi. lakin kalite olarak nasil bilemiyorum. kismetse bu yaz almayi dusunuyorum

0MG90

0MG90

Üye
Alma çok pahalı, güncelleme falan almaz ve o fiyata daha iyi seçenekler var.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ahmetsahin

ahmetsahin

Üye
telefonun chipte incelemesi var incelemeni tavisye ederim.bence en büyük dezavantajı o özelliklerdeki telefonlarda kullanılacak uygulama oyun video resim... gibi yer kaplayacak alanları düşünürsek ayrıca muadilleri 128gb hafızadan bahsederken bunun hafızayı sınırlı tutması en büyük eksisi, bana göre bir diğer eksiklik ise bataryasının mah. değeri çok düşük...

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G3 alabiliyosan al yada nexus 5 g2 z1c pişman olmazsın parana yazık olmasın.

Kerim.

Kerim.

Üye
Alma

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
adanalı1

adanalı1

Üye
yerınde olsam nexus 5 alırdım .

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
bence elite in ozellikleri guzel ama batarya sikinti. ben olsam bi iphone fanatigi olarak o paraya ikinci el iphone 5 alirdim ama androidte begendigim tek telefon htc one

denooooooo

Üye
    Konu Sahibi
neden ben bu telefonu alicagim herkese bu soruyu yoneltirken herkes bana g2 ya da nexus 5 i oneriyor. karsilastirdigimizda elite hepsinden daha iyi ozellik acisindan alma diyenler neden acaba onermiyorlar bu telefonu?

Invoke

Invoke

Üye
Fiyat/Performans olarak iyi değil. Kalite olarak hiç iyi değil. Almanı önermiyorum.

----

Tabiki Nexus 5 önereceğiz. Aynı fiyat. Dandik marka. Aynı fiyat Google. Bir tarafta çöpotoş desteksiz tft ekranlı değişik cihaz, diğer tarafta google destekli, geliştirici destekli tam anlamıyla destek diyince akla gelen lg'nin ıps panelli cihazı. Nereye bakıyorsunuz da elitin bir artısı olduğunu görüyorsunuz, bilmiyorum. Daha nasıl anlatayım? Daha ne söyleyelim ? Biraz da araştırın. 50 tane konuda 50şer kere yazdım/yazdık. Herkes konu açıp bir daha soruyor aynı soruyu.

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Elite almayın bencede Alırsan pişman olursun herşey ram degil kagıt uzerinde yazılan özellikler ile uzun sure bizim insanımız urun aldı.Artık bilinçlendik kagıt uzerindekine gore telefon almıyoruz.
Elite alırsan 4.4.2 alırsın ama bu yılın sonunda anca alırsın beklersinde beklersin ama bir nexus böyle olmaz anında güncellemeyi alırsın.
Batarya elite gitmemiş zaten 3 gb ram var 2500 mAh batarya gerçekten komik

denooooooo

Üye
    Konu Sahibi
telefon note3 ile kiyaslandigi icin genel olarak cok olumlu seyler soyleniyor incelemelerde. sadece donanim haber degil ustelik.

bulentercan

Üye
Xperia z1 1400e düştü bi ona bak istersen

fk555897

fk555897

Üye
Discovery alan tanıdıklarımın hemen hepsinde ekran sorunlu çıktı. Ben önermem. Nexus 5 almanı tavsiye ederim.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
nexus 5,g2,z1 alabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt