• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

General Mobile DST Business Özellikleri / Fiyatı / Resimleri / Diğer Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
General Mobile DST Business Özellikleri / Fiyatı / Resimleri / Diğer Bilgiler

General Mobile tasarım ve çelik yapısı ile ön plana çıkan ve kendinden söz ettiren DST Business isimli yeni cep telefonunu satışa sundu.

Özellik ile babalar günü için satışa sunulan General Mobile DST Business dayanıklı yapısı ve tasarımı ile kendinden epey bir söz ettirmeyi başardı. Aynı anda aktif olan çift SIM kartı özelliği ile iki ayrı cep telefonu taşımaya son veren DST Business çelik gövdesi ile darbelere dayanıklı bir şekilde üretilmiş.

Cihazın ön plana çıkan özelliklerini maddeler halinde özetlemek gerekirse;

• FM Radyo
• GSM 900 / 1800
• Standart Pil, Li-Ion 900 mAh
• GPRS, WAP, E-Posta
• 2 Megapiksel Kamera
• Java
• Bluetooth
• MicroSD (TransFlash), Maksimum 2 GB

Cihaza sahip olmak isteyenlerin 499 Türk Lirasını gözden çıkartması gerekiyor.

alperen1313

alperen1313

Üye
görünüş ve özellikleri açsısından güzel bir cihaza benzer ama gel görki...
chine mobile

Ozan

Ozan

Admin
Bu telefonu çok yakın zamanda almayı düşünmüştüm ancak sonra vazgeçtim gerek yok diye. Eğer prestij telefonu arıyorsanız ve 2 sim kartı bir telefonda calıstırmak istiyorsanız bence tek alınabilecek şık telefon ..

hakan058

hakan058

Üye
dün arkadaşımda gördüm bu telefonu. eğer aklınız varsa sakın almayın derim. bikere kamerası çok kötü. sona telefon ap ağır.sadece görüntüsü güzel ama değmez derim.tercih sizin. By_HaKaN_PoLaT_

shandyy

Üye
evet arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır bu telefonu kullanıyorum..kamera çekimi berbat..aman aman bir telefon değil..orta sınıf yinede kullanışlı bir telefon..tercih sizin..

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca önemli olan bir konu telefon evet çift hatlı..ikiside aktif.fakat biriyle görüşme halindeyken diğer hattınıza ulaşılamıyor..çift hatlı tavsiye edebileceğim tek telefon samsung D880 dir..

eray26esk

Üye
bendede var sadece görüntüsü güzel cok agır java oyun atmak bir dert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt