general mobile discoverye rakip

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discoverye rakip
arkadaşlar yeni gmd ayarında gigabyte maya m1.v2 çıktı 4 çekirdekli ve nerdeyse her özelliği gmd ile neredeyse aynı incelemesi fiyatı da goldda ve bimekste 700 tl civarı sizce general mobile mı yoksa bu mu

HAM ZA

Üye
general mobile discovery'de 720x1280 piksel,bu telefonun ekran çözünürlüğü qhd çözünürlükte. daha küçük boyut isteyenler için ideal olabilir

Buğra

Admin
Ektan cozunurlugu dusuk ve guncelleme destegi olacagini sanmiyorum discovery daha iyi tabikide

gigabayt pc parçalarında bilindik bir marka bakalım bu telefon biraz sönük kalmış ama yeni serisine bakmak lazım

KcygtYsn

Üye
her türlü General Mobile Discovery

caglar b

Üye
sadece ekrandan kaybediyor

Ekran hariç birebir aynı hatta resme göre stock android kullanıyor buda onun + sı sayılabilir discovery e göre

waycell

Üye
ekran boyu hariç birebir aynı.fakat gigabyte daha kaliteli gibi geliyor servis durumunu düşünüp ona göre hareket etmeli

Ekran kötü gmd'ye göre bir de 147 gram ne yahu

Ağır mı? Z1 170gram Benim şuan kullandığım tel 100gram mis gibi

- - - Eklendi - - -

Bu arada GMDyi tercih ederim bunun yerine.
Hafif dedin mi Samsung yapıyor. 4.8 S3 ile 3.2 c6-01'in ağırlığı aynı sen düşün 4.3 S4 mini ise 107 gram çift simlisi 108

Invoke

Üye

Hafif dedin mi Samsung yapıyor. 4.8 S3 ile 3.2 c6-01'in ağırlığı aynı sen düşün 4.3 S4 mini ise 107 gram çift simlisi 108

Abi bir tek Z1 ağır değil ki NoteIIIde ağır 168gram hem de biri alüminyum çerçeve ve cam kasaya sahip diğeri plastik

Demin baktım da Zultrada 212grammış Benim cihazın 2katından daha fazla.

Abi bir tek Z1 ağır değil ki NoteIIIde ağır 168gram hem de biri alüminyum çerçeve ve cam kasaya sahip diğeri plastik

Demin baktım da Zultrada 212grammış Benim cihazın 2katından daha fazla.

ya tamamda note 3 5.7 ekrana sahip bırakta ağır olsun biraz 212 ne 3310'lu günler geri mi geliyor. S4 zoom bile rahatsız etti zaten kalında telefon dediğin narin olacak bana göre biraz

Invoke

Üye

ya tamamda note 3 5.7 ekrana sahip bırakta ağır olsun biraz 212 ne 3310'lu günler geri mi geliyor. S4 zoom bile rahatsız etti zaten kalında telefon dediğin narin olacak bana göre biraz

212de 6.44 ekranı var ama

yurt dışı fiyatı; GIGABYTE GSmart Maya M1 V2 od 196,01 €
ne güzel, fiyatları görünce zaten hep içime oturur

fk555897

Üye
Güzel telefon ama General Mobile Discovery daha güzel.