general mobile discoverye rakip

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discoverye rakip
arkadaşlar yeni gmd ayarında gigabyte maya m1.v2 çıktı 4 çekirdekli ve nerdeyse her özelliği gmd ile neredeyse aynı incelemesi fiyatı da goldda ve bimekste 700 tl civarı sizce general mobile mı yoksa bu mu

HAM ZA

HAM ZA

Üye
general mobile discovery'de 720x1280 piksel,bu telefonun ekran çözünürlüğü qhd çözünürlükte. daha küçük boyut isteyenler için ideal olabilir :oke:

Buğra

Buğra

Admin
Ektan cozunurlugu dusuk ve guncelleme destegi olacagini sanmiyorum discovery daha iyi tabikide :spr

enterneoll

enterneoll

Üye
gigabayt pc parçalarında bilindik bir marka bakalım bu telefon biraz sönük kalmış ama yeni serisine bakmak lazım

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
her türlü General Mobile Discovery :)

caglar b

caglar b

Üye
sadece ekrandan kaybediyor

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Ekran hariç birebir aynı hatta resme göre stock android kullanıyor buda onun + sı sayılabilir discovery e göre

waycell

waycell

Üye
ekran boyu hariç birebir aynı.fakat gigabyte daha kaliteli gibi geliyor servis durumunu düşünüp ona göre hareket etmeli

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekran kötü gmd'ye göre bir de 147 gram ne yahu :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Ağır mı? Z1 170gram :( Benim şuan kullandığım tel 100gram mis gibi :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada GMDyi tercih ederim bunun yerine.
Hafif dedin mi Samsung yapıyor. 4.8 S3 ile 3.2 c6-01'in ağırlığı aynı sen düşün :D 4.3 S4 mini ise 107 gram çift simlisi 108 :D

Invoke

Invoke

Üye

Hafif dedin mi Samsung yapıyor. 4.8 S3 ile 3.2 c6-01'in ağırlığı aynı sen düşün :D 4.3 S4 mini ise 107 gram çift simlisi 108 :D

Abi bir tek Z1 ağır değil ki NoteIIIde ağır 168gram hem de biri alüminyum çerçeve ve cam kasaya sahip diğeri plastik :D

Demin baktım da Zultrada 212grammış :D Benim cihazın 2katından daha fazla.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Abi bir tek Z1 ağır değil ki NoteIIIde ağır 168gram hem de biri alüminyum çerçeve ve cam kasaya sahip diğeri plastik :D

Demin baktım da Zultrada 212grammış :D Benim cihazın 2katından daha fazla.

ya tamamda note 3 5.7 ekrana sahip bırakta ağır olsun biraz :D 212 ne 3310'lu günler geri mi geliyor. S4 zoom bile rahatsız etti zaten kalında telefon dediğin narin olacak bana göre biraz :D

Invoke

Invoke

Üye

ya tamamda note 3 5.7 ekrana sahip bırakta ağır olsun biraz :D 212 ne 3310'lu günler geri mi geliyor. S4 zoom bile rahatsız etti zaten kalında telefon dediğin narin olacak bana göre biraz :D

212de 6.44 ekranı var ama :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
yurt dışı fiyatı; GIGABYTE GSmart Maya M1 V2 od 196,01 €
ne güzel, fiyatları görünce zaten hep içime oturur

fk555897

fk555897

Üye
Güzel telefon ama General Mobile Discovery daha güzel.

Takipçi Satın Al

Üst Alt