Haber General Mobile discovery

Sponsorlu Bağlantılar

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile discovery
Arkadaslar gm discovery hafiza kartina yukledigim uygulamalar cihazi kapa-ac yaptktan sonra uygulama cihazinizda yuklu degil diyor sd kart okuumasindan sonra da yine ayni sekil hata aliyorum ama cihaz hafizasinda sorun olmuyor ve muziklerin bazilarini tanimiyor bu konuda yardimci olabilecek arkadaslar varmi
Tesekkurler

caglar b

caglar b

Üye
Açıldıktan sonra biraz bekle

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum kardesim lakin sorun yazilimda stock rom kullaniyorum guncelleme ile duzelir insallah zaten jelly bean da mutlaka ufak tefek sorunlar mutlaka oluyor s3 te de bi takim sorunlar donmalar oluyodu arkadasin

caglar b

caglar b

Üye
Hafıza kartın class 4 mü?

caglar b

caglar b

Üye
Bendede class4 hafıza kartı var, uygulamaların açılıştan sonra geç yüklenmesini buna baglıyorum,

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman bu sorunu ntfs yada fat olark bicimlendrip denesek duzelirmiMuzik playini cihaza atip denedim acmadi bazilarini

caglar b

caglar b

Üye
Yok öyle yapma, ayırma boyutunu 64kb yap ve ntfs olsun. Hız artacak ama daha sık biçimlendirmen gerekecek. İmkanın varsa sandiskin class 10 hafıza kartlarından al

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Yahu bunu yeni aldm geride almazlar simdi ozaman satabilirsem bunu class 10 alirim tesekkurler kardesim

b80

b80

Üye
kardesim 8 gb ultra micro sd alsaydin keske sandisk bilindik ve kaliteli bir marka

tayren

tayren

Üye
    Konu Sahibi
Micro bu taiwan malı kardesim ya zaten guncelleme gelecek telpa dan bakalm ama cihaz super :)Sorunu buldm hafiza karti bozuk :zzz:

Üst Alt