yüz kilidinden bahsetmiyor arkadaş kafayı çevirince kapanma olayından bahsediyor smart stay (akıllı bekleme özelliği)uygulama değil android 4.0 ile gelen bir özellik uygun ROMla ön kamerali cihazlarda çalışabilir
pardon yanlış anladm oda sensrle alakali ve bu konuda en iyisi Samsungyüz kilidinden bahsetmiyor arkadaş kafayı çevirince kapanma olayından bahsediyor smart stay (akıllı bekleme özelliği)
lg g2 dede var o dediği özellikpardon yanlış anladm oda sensrle alakali ve bu konuda en iyisi Samsung
o özellik için demedim söylemeye calstgim Samsung multimedya da baya iyi sensorleride kaliteli bunun tersini düşünmek biraz sacm bncelg g2 dede var o dediği özellik
en iyisi diyemez samsung için
tersini düşünmüyorum ama en iyisinin de samsung oldugunu düşünmüyorumo özellik için demedim söylemeye calstgim Samsung multimedya da baya iyi sensorleride kaliteli bunun tersini düşünmek biraz sacm bnce
doğrusu samsung burada rakipsiz çünkü samsung gibi telefona sensör ekleyen başka firma yoktersini düşünmüyorum ama en iyisinin de samsung oldugunu düşünmüyorum
size göre doğrusu o .doğrusu samsung burada rakipsiz çünkü samsung gibi telefona sensör ekleyen başka firma yok
hayır başka firma yok ki sensör ile uğraşan söyleyin bir tanesize göre doğrusu o .
bana göre değil
lg nin sensörlerini samsungmu yapıyorhayır başka firma yok ki sensör ile uğraşan söyleyin bir tane
programsal bak işe
hangi temazsız kontrol özellikleri başka cihazda var ?
5800 ımda bi program yardımıyla ön kamerayı kullanarak bende yapabiliyordum gül sen gülhahhaah hangi olayı yapıyordu 5800 sensör ile
bu muhabbet yeni çıkmadı