General Mobile Discovery Yeni Alanlar İçin

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Yeni Alanlar İçin
Ben telefonu almayı düşünüyorum. Telefonu orjinal haliyle mi kullanmalıyım yoksa rom mu atmalıyım? Rom atmanın herhangi bi sakıncası var mı? Gmd kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Neler yüklemeliyim, nelere dikkat etmeliyim. Bilgilendirirseniz sevinirim

garanti dışına çıkarsın ama tekrar orjinale döndürebilirsin bu tüm android cihazlar için geçerli onun dışında romu yüklemeden önce iyi incele bazen sorunları olabiliyor

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışına çıkarsın ama tekrar orjinale döndürebilirsin bu tüm android cihazlar için geçerli onun dışında romu yüklemeden önce iyi incele bazen sorunları olabiliyor
Orjinal rom'unu, diğer romları yüklediğimiz gibi geri yükleyebiliyor muyuz? yüklediğimiz zaman garanti sorunu olmuyo demi? Birde bu romların ne özelliği var? ne işe yarıyo? Pek bilgim yok yardım edersen sevinirim abicim

tekrar orjinal rom kurabilirsin ve ayrıntılı bilgi için android bölümünde general mobile bölümü var orada sor

Tepkiler: RAXE

caglar b

Üye
orjinal romdan gayet memmunum, ileride sıkılırsam belki rom kurarım

yeauw

Üye
custom roma geçmeden önce sistemi yedeklersen orjinal romu tekrar kurmana gerek kalmaz

- - - Eklendi - - -

bence custom rom hayattır begenmezsen mod atarsın veya başka rom kurarsın onuda begenmezsen orjinal yaparsın ama bence custom olanlar daha güzel

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
Peki custom romu kurmak kolay mı? Daha önce hiç denemedim. İlk 1hafta orjinal rom kullanmayı düşünüyorum sonra custom romu kurcam. Custom rom la ilgili bi konu linkler misin? Artıları eksileri neler onları görürsem daha iyi olur

yeauw

Üye
hocam custom rom general mobile için çok kolaylaştırılmış ve pcye gerek yok diğer telefonlar pc ile yapılırdı fakat bu çok kolay diğerlerine göre

- - - Eklendi - - -

hocam custom rom general mobile için çok kolaylaştırılmış ve pcye gerek yok diğer telefonlar pc ile yapılırdı fakat bu çok kolay diğerlerine göre

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
Hmm, peki bi konusunu linkler misiniz? Orjinal rom'dan iyi demi?

RAXE

Üye
    Konu Sahibi

Yanlis hatirlamiyorsam ben size linklerini dun atmistim
Sizin attığınız linklerdekileri mi yapcam? ve 7.aydaki konu olduğu için ondan sonra başka rom gelmiş olamaz mı? Siz bana tekrar linkleyebilir misiniz? En güncel olanını. Çünkü orda sanırım 1.1 yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam

yeauw

Üye
hocam hepsi jelly bean tabanlı olduğu için pek fark olmaz fakat görsel olarak daha kaliteli romlar var tabi hız ise romlara göre değişir çok hızlı romlarda var ama ben görselliğe önem veririm xperia rom kullanıyorum bikaçtanede kendim ekleme yaptım roma şuan gayet iyi nasıl yapacağını öğrenmek için google a '' general mobile discovery rom root '' gibi şeyler yazarsan bulursun yani google da çabuk bulunur )

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
Evet buldum ama yani böyle konuşarak halledersem aklımda herhangi bi soru kalmaz diye size soruyorum yani baya bi rom var anlaşılan ben size özelden bulduğum rom'u atsam siz fikir verir misiniz?

Tepkiler: yeauw

yeauw

Üye
tabi hocam yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -

yazım çok saçma olmuş edebiyatsıfır ama karşıdaki anlamış sorun yok D

RAXE

Üye
    Konu Sahibi
tabi hocam yardımcı olurum

- - - Eklendi - - -