Püf Noktası General Mobile Discovery Okunmamış Mesaj Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Okunmamış Mesaj Sorunu Çözümü
Yerli firmalardan bir tanesi olan fakat birçok kişinin yabancı merkezli olduğunu düşündüğü General Mobile firması bildiğiniz üzere ülkemizde akıllı telefonlar üreten ve son zamanlarda da Google ile yaptığı işbirliği sonucunda ciddi yatırımlar yapan bir akıllı telefon üreticisi konumunda bulunuyor.

İlk olarak 2013 yılında getirdiği General Mobile Discovery modeli ile büyük bir patlama yapan firma daha sonrasında Discovery serisini genişletmiş ve ülkemizde büyük bir pazar payına sahip olmuştu. Ardından Google ile işbirliğine giden şirket Android One kapsamında kendi tasarımına sahip cihazları piyasaya sürmüş ve bu başarısını devam ettirmişti.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adının duyulmasında önemli bir rol oynayan Discovery modeli bazı sorunlara sahip olsa da fiyatına kıyasla sunduğu performans sebebiyle zamanın en iyi cihazlarından bir tanesiydi. Bu yazımda halen cihazı kullananlar için General Mobile Discovery okunmamış mesaj sorunu çözümünü anlatacağım.

Discovery Okunmamış Mesaj Sorunu Nasıl Çözülür ?

Öncelikle bunun için iki yöntem bulunuyor. Bunlardan bir tanesi cihazın ayarlar menüsünden uygulamalar kısmına girmek ve mesajlar uygulamasını bulduktan sonra "durdurmaya zorla" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu sayede mesajlar uygulamasının çalışmasını tamamen durdurmuş olacaksınız ve uygulamanın yeniden sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamış olacaksınız.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer bir yöntem ise cihazı kapattıktan sonra ses kısma + güç tuşlarına basılı tutmak ve recovery menüsünü açmak. Buradan wipe data/factory reset seçeneğine tıklayarak cihazı tamamen sıfırlayabilir ve bu can sıkan General Mobile Discovery okunmamış mesaj sorununu çözebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: cCLASs


Üst Alt