lucyy77
Üye
3 kişi gördüm telefon u düşürdüm diyen telefon hasar almamış.Fiyat düşük olunca herkes bir kusur arıyor telefonda.O degil bir telefonu çok saglam düşürürsen her telefon gümler bence.Bu telefona çok önyargı var ucuz olması sebebiyle.Xperia u,ace 2 yi bu telefona tercih eden marka manyakları var.Halbuki biraz eline alıp kurcalasalar neler kaçırdıklarını görecekler.arkadaslar dıscovery nın malzeme kalıtesı nasıl ? Bana bir telefoncu berbat olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba ?ıddiaya gore adamın biri ekrana film çekerken camını patlatmıs hiç inandırıcı gelmedi kullanicilarina sormak istediminsallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum
3 kişi gördüm telefon u düşürdüm diyen telefon hasar almamış.Fiyat düşük olunca herkes bir kusur arıyor telefonda.O degil bir telefonu çok saglam düşürürsen her telefon gümler bence.Bu telefona çok önyargı var ucuz olması sebebiyle.Xperia u,ace 2 yi bu telefona tercih eden marka manyakları var.Halbuki biraz eline alıp kurcalasalar neler kaçırdıklarını görecekler.
fotoğrafları 720p ile videoları 1080 p ile çekiyorarkadaşlar merak ettiğim bişey vars3 ün ön kamerası 720p video çekiyor...discovery de nasıl? kaç piksel acaba ?
sırf bugun bunu denemek ıcın ekran fılmımı kaldırdımarkadaslar dıscovery nın malzeme kalıtesı nasıl ? Bana bir telefoncu berbat olduğunu söyledi ne kadar doğru acaba ?ıddiaya gore adamın biri ekrana film çekerken camını patlatmıs hiç inandırıcı gelmedi kullanicilarina sormak istediminsallah m.ustu pc ile guvenlik kameralarını satarsam bende almak istiyorum
yapmasanda kullanabılrısınarkadaşlar telefonu alalı 4 gün falan oldu. yorumlarda okumaya çalıştım ama ben hala orjinal rom kullanıyorum . nexus falan filan olayını nasıl yapıcaz. yapmasakta olur mu ben suuanki halinden de memnunum . yaparsakta yardımcı olabilecekler varsa memnun olurum..
Tek sorunum suan . duvar kağıdı ayarlarken sectiğim kare içindeki resmi tam almıyo. bunu nasıll aşabilirim .
amiral gemisi için çok uğraşmayın emın olun verıldıgı paraları haketmıyor suanda yanımda abım var s3 var ve benım telefonum kasmıyor ama o hem ısınıyor hem kasıyor yanı parasını haketmıyorda dıyebılırız helekı s4 fealn almayı dusunuyosanız 1 sene bekleyın sonra s3 u 2000 tl ye alanlar gıbı uzulmeyın cok dusuyor fıyatları
bende o telefoncu herif öyle dedikten sonra bi elime alıp bakmak istedim,adamın iddiasına göre gerçekten ekrana film çekerken ekran kırılmış hiç inanasım gelmedi gerçekteninşallah bende bir şu elimdeki cihazları satıp alabilirim gerçi almasam da olur çünkü 3 ay içinde Allah'ın izniyle bir amiral gemim olacak
saat itibariyle dün , yani cuma günü saat 4 gibi telpa yetkilisi aradı . . adreste il ve ilçe belirtmemişimHocam Teslimat tarihi nerde yazıyor ? ürün bendede hazırlanıyor yazıyo
saat itibariyle dün , yani cuma günü saat 4 gibi telpa yetkilisi aradı . . adreste il ve ilçe belirtmemişim. . neyse onları söyledim tam kapatıyodu dur abi kapatma bişey soracam sana dedim , telefon benim elime ne zaman geçer dedim ? ürününüz bugün kargoya verilecek , yarında elinize geçer dedi . . ürün aldığımda yani sipariş verdiğimde stokta olduğu için 10 ağustosa kadar bekleyeceğimi düşünmüyorum , öylede olmasın . . yalnız bu sabah baktığımda yine tlpamarkette telefon stoklarda yoktu . .
Durumu hala hazırlanıyor yazıyo amah.olsun bu arada
benimkinde de öyle yazıyo biraz önce baktımda . . kargolamada 1 günlük gecikmeyi falan hoşgörebilirim şahsen . . yarın olmaz öbür gün olur , rr3 most wanted asphalt 7 1 gün fazla bekleyince ölmüyoya. .
telpanın telefonlarını kitlerim tanıdık herkese aratırım şikayet edin diye. .
fotoğrafları 720p ile videoları 1080 p ile çekiyor
nasıl yani? Anlamadm ben
sakın 100 tl fazla vermeyın ınternetten sıparıs edınArkadaşlar telefonun fiyatı ne zaman düşer tahminen bizim burda hep 700 tl ye satıyor uyanıklar
yanı fotoğraf kalıtesı 720 p hd video kalıtesı 1080 p ful hdfotoğrafları 720p ile videoları 1080 p ile çekiyor
nasıl yani? Anlamadm ben
Arkadaşlar telefonun fiyatı ne zaman düşer tahminen bizim burda hep 700 tl ye satıyor uyanıklar
sakın 100 tl fazla vermeyın ınternetten sıparıs edın
- - - Eklendi - - -
yanı fotoğraf kalıtesı 720 p hd video kalıtesı 1080 p ful hd
hadi canım ön kamera 1080p mi çekiyor?
Telefon sonunda elime ulaştıçok sevindim kaç saat şarjda takılı kalması lazım ?
batarya dolu uyarısı verdiği zaman yeniden başlat telefonu tekrar bi yarım saat şarj et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?