General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Buğra

Admin
Google nexus romu geliyor arkadaslar

HAM ZA

Üye
telefona dandik diyenler bence iphone filan kullanan arkadaşlardır, kasası çok şıkk bu telefonun beyaz rengi çok güzel ama siyah renk daha asil yakışıyo discovery'ye ben 1 ay içinde almayı düşünüyorum arkadaşlar sağlam bi rom varmı gm discovery'de? konuyu takip edemez oldum alamayınca insan kounuşulanları anlamıyo haliyle rom nasıl atılır en iyi rom hangisi biri bana yardımcı olursa sevinirim almada önce bi aşinalığımız olsun ki aldığımızda sıkıntı çekmeyelim dimi

DiaBLoS

Admin
Cihaz bu aksam gelmis .
Yarin öğlen alacagiz kuzene bir discovery .

romu sımdı anlatmanın alemi yok telefon gelınce anlatmak daha mantıklı olabılır en ıyı rom hangısı dıye sormak bıraz mantıksız cunku tum romları aynı kısı yapıyor o yuzden her seferınde bıraz daha gelısıyor yanı guncel rom hangısı dıye sorulmalı şuanda gamerzrom secret edition 2.0 ve 2.2 en güncellerı fakat daha 2.2 dun cıktı ve türkçe destegı yok onun ıcın 2.0 da kullanılabılır zamanı bılınmekte olan yenı rom ise gamerz rom nexus edition
sen 1 ay sonra alıcakmıssın o zamana kadar çok değişir ben ilk çıkan romlardan bırını kullanıyorum gamerzrom 1.9 u o bıle gayet basarılı ve yetıyor

NedenLan

Üye

micro simi aldım taktım sim1e şuan kafamız rahat bakalım inş başka sorun çıkarmaz.biraz dolaştım forumda güzel uygulamalar var yabancılığımı bi atayım android baya zevk verecek gibi cevabın için teşekkürler reis.

Arkadaslar ben discovery aldim ve kullaniyorum bu fiyata bu performans da bi telefon turkiye piyayasasinda bulunamiyor malesef alacak olanlara sunu soleyebilirim hic dusunmeden alsinlar kullandiklarin da inanamayacaklar telin yaptiklarina ben aldim ve cok memnunum internet baglantisi kesiliyor felan demisler en ufak kesilme yasamadim ve internet hizi da mukkemmel seviyede.en yuksek kalitede oyunlari hic sorunsmuz akici bi sekilde calistiriyor.ayrica coğu telefonda olmayan bir özellik daha butun indirilen uygulamalari direk sd karta tasiya biliyorsunuz

Ccihat67

Üye
Öğlen kalktığımda telefonumda cevapsız arama gördüm heycanlandım telefonuya numaramı bırakmıştım gelince arasın diye meğerse yanlış numaraymış

arkadaşlar bugun telefoncuya gıttım bende dıscovery var ama arkadas alcaktı adam mavı rengı yaz boyu gelmıcek dedı sıyah ve beyaz varmıs aslı varmıdır bu işin ? yoksa beklemelımıyım

HAM ZA

Üye
ben symbian daki cfw mantığıyla hareket ettiğim için peki linki felan yokmu rom atacak arkadaşlar da öğrensin bu sayede gamerzrom desem çıkarmı goodle den

ben symbian daki cfw mantığıyla hareket ettiğim için peki linki felan yokmu rom atacak arkadaşlar da öğrensin bu sayede gamerzrom desem çıkarmı goodle den
gamerz rom secret edition diye ara google de nbulursun bulamazsan özelden mesaj at lınk atarım

Tepkiler: HAM ZA

Buğra

Admin
Eger gm kaynak kodlarini verseydi cyanogenmod 10 portlayacaklardi telefona

Sonunda telefonumu aldım arkadaşlar