General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Ben suanda discoveryden giriyorum cok rahat yaziliyor yaninda iphone 5 ve 4s var onlara gore cok daha rahat yaziliyor heleki iphone 5 te hic yazilmiyor buba gore

- - - Eklendi - - -

Ben suanda discoveryden giriyorum cok rahat yaziliyor yaninda iphone 5 ve 4s var onlara gore cok daha rahat yaziliyor heleki iphone 5 te hic yazilmiyor buna gore

aBouT

Üye
beyler general mobile discovery alcak arkadaşım sarıyerden nasıl gidip alabilir metro markete yardımm

Anil-D

Üye
sagolunda ben aradım kalmadı diyorlar

Secret26

Üye
Aaaah ah 3-4 gün oldu hala gelmedi telefoncağzım bir gelse de hasretim gitsee

Çok rahat 10-20 bayiye bbakdım dahada fazla bazıları satmıyoruz diyo diğerleride tükendi ay sonu qelecek diyorr off :S

caglar b

Üye
metromarkette elden alıyoruz, önsipariş falan yok demi?

DiaBLoS

Admin
Sirkeci de hiçbiryer de yok .
Doğubank da dahil ..

Avea geldi diyor , ellerinde kalmamış vs vs ...
Bu nasıl bir cihaz yahu ...

adam gibi stok getirmiyorlarki getirseler bi 15.000 tane

kaanslmz

Üye
kimse alamiyo 1 agustosa on siparis veremeyenler de alamaz bence

achambo

Üye
bir şey sorucam acaba discovery 5.0 alır mı

HAM ZA

Üye
eyvah 2 aya alırım diyordum gene bulamıycam galiba

bence cihaz 5 i rahat alir discovery zaten cok satildi gm kendini tanitmak icin piyasada sony samsung lg gibi olmak icin musteyi memnun birakmak zorunda bu neden gulcelleme cicaracaktir

Tepkiler: Secret26
Arkadaşlar telpa bayileri şehrinizin adını yazın google aratın ilk çıkana tıklayın işte yerleri falan var ordan sırasıyla arayın taaa telefoncuya kadar gitmeye gerek yok

arkadaşlar ben general mobile'ın kendi sitesine baktım ve diğer android cihazlarınada baktım hiç bir ürününe şu ana kadar güncelleme vermemiş bu aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor