Buğra Admin OPC' Alıntı: Telefon havada takla atti bugün Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ölü yada yaralı var mı
OPC' Alıntı: Telefon havada takla atti bugün Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ölü yada yaralı var mı
Ccihat67 Üye Ankara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah
Ankara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah
06kubilay06 Üye Ccihat67' Alıntı: Ankara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... 599 tl den 1 kurus fazla odemeyın onlar zaten kazanıyor ama yuksek kar payı koyuyor dolandırıcılık bu - - - Eklendi - - - kapakli511' Alıntı: antutudan kaç alıyor bu cihaz ? Genişletmek için tıkla ... 13100 aldı benım kı
Ccihat67' Alıntı: Ankara kızılayda bugün sordum adam 640 tl dedi ve 2 gün sonra gelicekmiş bende zonguldaktan alıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... 599 tl den 1 kurus fazla odemeyın onlar zaten kazanıyor ama yuksek kar payı koyuyor dolandırıcılık bu - - - Eklendi - - - kapakli511' Alıntı: antutudan kaç alıyor bu cihaz ? Genişletmek için tıkla ... 13100 aldı benım kı
Kerim. Üye Konu Sahibi Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim
06kubilay06 Üye Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... evet çok sıkıcı bır durum herkese telefonun ıyı oldugunu ıspatlamak zor 1-2gun herkese ozellıklerını anlattım sonra bıktım sımdı general mobıle kotuluyenlere cevabım şu oluyo bende ucuz dıye aldım işimi goruyor dıyorum
Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... evet çok sıkıcı bır durum herkese telefonun ıyı oldugunu ıspatlamak zor 1-2gun herkese ozellıklerını anlattım sonra bıktım sımdı general mobıle kotuluyenlere cevabım şu oluyo bende ucuz dıye aldım işimi goruyor dıyorum
06kubilay06 Üye OPC' Alıntı: Sene içinde gorucez yorumlari gerçi benim cevremdekiler biliyor yanlis telefon almayacagimi Genişletmek için tıkla ... aynen bendede geçerli o ama uzak tanıdıklar sıkıntı oluyor yakın arkadaşlarım benım tel almadan cok detaylı arastırma yapcagımı bılıyorlar ben bunu aldım en yakın 1 arkadşaımda bunu aldı
OPC' Alıntı: Sene içinde gorucez yorumlari gerçi benim cevremdekiler biliyor yanlis telefon almayacagimi Genişletmek için tıkla ... aynen bendede geçerli o ama uzak tanıdıklar sıkıntı oluyor yakın arkadaşlarım benım tel almadan cok detaylı arastırma yapcagımı bılıyorlar ben bunu aldım en yakın 1 arkadşaımda bunu aldı
achambo Üye Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten
Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten
Invoke Üye Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... lol, nolacak ki? Beğendiysen al bence. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var açıklamaya =P Milleti bu kadar düşünmeyin - - - Eklendi - - - milleti düşünün de millet ne der diye düşünmeyin**
Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... lol, nolacak ki? Beğendiysen al bence. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: öyle düşünerek çok şey kaybedersin ben komşumuza dedim hemen alalım dediler mesela 2-3 dk açıklasan yeter zaten Genişletmek için tıkla ... Ne gerek var açıklamaya =P Milleti bu kadar düşünmeyin - - - Eklendi - - - milleti düşünün de millet ne der diye düşünmeyin**
TeknoÖmer Üye Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... Aynen, sonra dandik telefon diyorlar, ama biz biliyoruz zaten önemli olan bu.
Kerim.' Alıntı: Ah su marka takintisi olmasa bende aninda alcam su telefonu ama hangi telefon bu ne diyenlere general mobile discovery demek tek takintim Genişletmek için tıkla ... Aynen, sonra dandik telefon diyorlar, ama biz biliyoruz zaten önemli olan bu.
TeknoÖmer Üye OPC' Alıntı: Telefon Metro markete gelmiş Genişletmek için tıkla ... Ben bir buçuk hafta önce Büyükçekmece Metro'da görmüştüm.
OPC' Alıntı: Telefon Metro markete gelmiş Genişletmek için tıkla ... Ben bir buçuk hafta önce Büyükçekmece Metro'da görmüştüm.
TeknoÖmer Üye salih1478' Alıntı: zaten değişim yapmıyorlar hocam hd ekranlarda en az 6 tane ölü piksel gerekiyormuş öyle söylediler yarın tüketici haklarına gidicem Genişletmek için tıkla ... Gelin beraber şikayet edelim.
salih1478' Alıntı: zaten değişim yapmıyorlar hocam hd ekranlarda en az 6 tane ölü piksel gerekiyormuş öyle söylediler yarın tüketici haklarına gidicem Genişletmek için tıkla ... Gelin beraber şikayet edelim.
Secret26 Üye anil41kocaeli' Alıntı: arkadaşlar bu telefonun qwerty klavyesi kuçukmu banamı öyle geldi Genişletmek için tıkla ... bence gayet yeterli videolarda bakabilirsin rahatça yazıyorlar. hem küçük olsa ne yazar indiririz hocam
anil41kocaeli' Alıntı: arkadaşlar bu telefonun qwerty klavyesi kuçukmu banamı öyle geldi Genişletmek için tıkla ... bence gayet yeterli videolarda bakabilirsin rahatça yazıyorlar. hem küçük olsa ne yazar indiririz hocam