General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

bu aslında touchwiz değil bende touchwiz'i çok seviyorum ve bence en sade ve kullanışlı arayüz bu sadece tema o yüzden pek sorun olmaz

artık android romlar kısmına gm eklenir forumdada samsung gibi forum açılsa

Arkadaşlar Bu rom dediğinz olay sadece arayüz mü? ben anlamamda rom dan felan

romda touchwiz arayüzünü sevmeyenler apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler

keske touchwiz arayüzü olmasaymıs galaxy özentisi gibi duruyo

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar birde bu romlarda kameradaki kumlanma giderilemez mi

bu aslında touchwiz değil bende touchwiz'i çok seviyorum ve bence en sade ve kullanışlı arayüz bu sadece tema o yüzden pek sorun olmaz

evet orada hTC'nin ünlü saatinide gördüm

Sense ile TouchWiz kırması bir arayüz ama bence güzel olmuş

tam olarak hTC'nin saati değil sanırsam

- - - Eklendi - - -

birşey sormak istiyorum touchwizi kaldırıp istediği arayüzü kurabilirler demişsiniz peki bu dediğiniz başka cihazlarda da geçerli mi mesela s4'ün arayüzünü hTC One'a apksini değiştirerek kopyalamak mümkün mü veya hTC One'ın arayüz apksini s4'e atarak s4'te sense kullanmak ?

yani şöyle birşey

hayır sense o kadar kolay kopyalanmıyor zaten sizdekide touchwiz değil ama benzerleri bulunabilir

hayır sense o kadar kolay kopyalanmıyor zaten sizdekide touchwiz değil ama benzerleri bulunabilir

bizdeki de touchwiz değil derken ?

iyide adam apksini bul değiştir demiş

" apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler "

bu romu yukledigimizde garanti devre disimi kaliyor bir de romu istedigimiz zaman kaldira biliyormuyuz

Ccihat67

Üye
Kendi rom'u yeterli değil mi ? sorun mu çıkartıyor ? yeni rom yükleme sebebiniz nedir ?

aBouT

Üye
cwm giriorm komut yok diye hata verio

Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.

Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.

Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi 15-20 güne elimizde olur dediler

OPC

Üye

Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi 15-20 güne elimizde olur dediler

Bence hiç uğraşma direk telefoncuları gezmeye başla

Tepkiler: Dede

zorbey27

Üye

Telpamarket var nette ordan aldik 2 günde geldi

Dts etkisini nasil ayarladınız. Çok bas veriyor azaltamazmıyiz