DalvikCache
Üye
androidin arayüzü bence touchwize göre çok kullanışsız şu anda s4'ün kullandığı arayüzden daha iyisini görmedim eskiden basma kalıp derdik ama ilerleme var yani TouchWiz'de
- - - Eklendi - - -
Samsung birşey demiyor mu
arkadaslar bildirim ekranina wifi bluetooth gibi ayarlarin kisayolunu nasil ekleriz acaba? iki parmakla indirdigimiz degil de normal olana?
bu aslında touchwiz değil bende touchwiz'i çok seviyorum ve bence en sade ve kullanışlı arayüz bu sadece tema o yüzden pek sorun olmaz
romda touchwiz arayüzünü sevmeyenler apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler
keske touchwiz arayüzü olmasaymıs galaxy özentisi gibi duruyo
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar birde bu romlarda kameradaki kumlanma giderilemez mi
evet orada hTC'nin ünlü saatinide gördüm
Sense ile TouchWiz kırması bir arayüz ama bence güzel olmuş
tam olarak hTC'nin saati değil sanırsam
- - - Eklendi - - -
birşey sormak istiyorum touchwizi kaldırıp istediği arayüzü kurabilirler demişsiniz peki bu dediğiniz başka cihazlarda da geçerli mi mesela s4'ün arayüzünü hTC One'a apksini değiştirerek kopyalamak mümkün mü veya hTC One'ın arayüz apksini s4'e atarak s4'te sense kullanmak ?
yani şöyle birşey
hayır sense o kadar kolay kopyalanmıyorzaten sizdekide touchwiz değil ama benzerleri bulunabilir
romda touchwiz arayüzünü sevmeyenler apk sını ögrenip system/app kısmından o apk yı silip istedigi arayüzün apk sını oraya yapıstırabilirler
keske touchwiz arayüzü olmasaymıs galaxy özentisi gibi duruyo
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar birde bu romlarda kameradaki kumlanma giderilemez mi
cwm giriorm komut yok diye hata verio
Cwm yuklenmemistir
Telefon rootlu degilse cwm yuklenmiyor
root attım
Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.
Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi15-20 güne elimizde olur dediler
Arkadaşlar GM Discovery alabileceğim güvenilir bir internet mağazası yokmudur. Gittigidiyor ve hepsiburadada bulamadım. Başka bildiğiniz mağazalar varsa yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?