General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Buğra

Admin
Şimdi bu romun bi sonraki sürümü çıktığında biz şu anki romu yüklemeden üst romu yükleyebililyor muyuz? Benim telefoncu telefonu getirtene kadar yeni rom çıkarsa diye soruyorum
evet yükleyebiliyorsunuz

Tepkiler: merto0180
yeni romda arayüz çakma s3 gibi olmuş

OPC

Üye
Kursam mı romu acaba şuanlık ihtiyacım yok oyunlarda vs sorun yaşamadığım için

HAM ZA

Üye

wi-fi si olan neredeyse tüm androidlerde,2.3 GB'den aşağısında olup olmadığını bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

nokia çinde yaptırmıyordu sanırım

nokia 5250,nokia 500 ve nokia 2700 classic çin malıdır ama ben 3 ünüde kullandım sorun yaşamadım pek

Buğra

Admin
yapan arkadaş keşke standart aosp kullansaymış.O zaman harbiden uçardı işte
eğer işin teknik kısmıyla ilgili bilginiz var ise arkadaşlar iletişime geçin romun gelişmesinde katkıda bulunun

cihazı kadıköy osmanağa mahallesinde merve iletişim var oraya sordum salı günü 15 adet gelecek dediler

Sizce bu cihaz tahmini olarak ne zaman her yerde rahatlıkla bulunur duruma gelir?

zorbey27

Üye
beyler almak isteyen kaçırmadan alsin turkcell kokusunu aldi tlfnun cok satılıyor anlaşma yapmis general mmobil ile cok yakında sadece turkcell satacak ne kadara satar siz düşünün stok sorunuda turkcellin elini atmasindan dolayi.

kaanslmz

Üye
arkadaslar bildirim ekranina wifi bluetooth gibi ayarlarin kisayolunu nasil ekleriz acaba? iki parmakla indirdigimiz degil de normal olana?

telefonculara soruyorum bön bön bakıyorlar

Aynen vallahi ben sipariş ettiğim bayi dışında 5-6 yere daha sordum adamlar bilmiyoruz diyorlar

- - - Eklendi - - -

bence hiçbir zaman, alacaklar bulduğu yerde hemen alsın gm kesin diğer firmalardan tepki aldı o yüzden stok sıkıntısı var

Diğer firmalardan tepki çekmesi çok doğal ama önemli olan bu tepkiye karşılık vermek. Eğer GM tepkileri takmadan işine sağlam bi şekilde devam ederse artık piyasada daha yüksek pay almaya başlar.

- - - Eklendi - - -

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama eğer olacaksa 1-2 ay içinde olur en erken. Bu yüzden 1-2 ay için arkadaşında dediği gibi herkes temin etmeye baksın. Turkcell bunu eminim en az 2 katına satar.