Buğra
Admin
evet yükleyebiliyorsunuzŞimdi bu romun bi sonraki sürümü çıktığında biz şu anki romu yüklemeden üst romu yükleyebililyor muyuz? Benim telefoncu telefonu getirtene kadar yeni rom çıkarsa diye soruyorum
gibiyi kaldıryeni romda arayüz çakma s3 gibi olmuş
rom çıkmadan önce oylama yapıldı ve herkes touchwizz arayüzü istedi o sebeple rom benziyor
gibiyi kaldırbu arada s4 yapılmak istenmiş
rom çıkmadan önce oylama yapıldı ve herkes touchwizz arayüzü istedi o sebeple rom benziyor
wi-fi si olan neredeyse tüm androidlerde,2.3 GB'den aşağısında olup olmadığını bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
nokia çinde yaptırmıyordu sanırım
yapan arkadaş keşke standart aosp kullansaymış.O zaman harbiden uçardı işte
eğer işin teknik kısmıyla ilgili bilginiz var ise arkadaşlar iletişime geçin romun gelişmesinde katkıda bulununyapan arkadaş keşke standart aosp kullansaymış.O zaman harbiden uçardı işte
evet yükleyebiliyorsunuz
nokia 5250,nokia 500 ve nokia 2700 classic çin malıdır ama ben 3 ünüde kullandım sorun yaşamadım pek
böyleside güzel ama stock android ara yüzü daha fazla performans verir
gibiyi kaldırbu arada s4 yapılmak istenmiş
Sizce bu cihaz tahmini olarak ne zaman her yerde rahatlıkla bulunur duruma gelir?
bence hiçbir zaman, alacaklar bulduğu yerde hemen alsın gm kesin diğer firmalardan tepki aldı o yüzden stok sıkıntısı var
telefonculara soruyorum bön bön bakıyorlar
bence hiçbir zaman, alacaklar bulduğu yerde hemen alsın gm kesin diğer firmalardan tepki aldı o yüzden stok sıkıntısı var
beyler almak isteyen kaçırmadan alsin turkcell kokusunu aldi tlfnun cok satılıyor anlaşma yapmis general mmobil ile cok yakında sadece turkcell satacak ne kadara satar siz düşünün stok sorunuda turkcellin elini atmasindan dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?