OPC
Üye
Garanti buluruz yaTesekkurler.
evetarkadaşlar sizin discoverydede kameranın yanına vurunca garip bir ses geliyomu
sorun çıkartmaz ıcın rahat olsun ama bu fıyata çok yanı gıdıp çarşı pazarı gez aynısını ucuza bulursun hepsiburadada 48 tl olan kartı çarşıda nt mağazından 28 tl ye aldımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar buna ne diyosunuz? Sırf Discovery için düşünüyorum. Bir sorun çıkartır mı? (Link fazla uzun olduğundan kısaltmak zorunda kaldım.)
ilk fırsatta alınArkadaşlar babama alıcaz telefonu ne diyorsunuz ?
evetvurdum vurdum bı sorun oluyomu dıye olmadı
- - - Eklendi - - -
sorun çıkartmaz ıcın rahat olsun ama bu fıyata çok yanı gıdıp çarşı pazarı gez aynısını ucuza bulursun hepsiburadada 48 tl olan kartı çarşıda nt mağazından 28 tl ye aldım
- - - Eklendi - - -
ilk fırsatta alın
babamda ıphone 4s vardı 1350 tl ye almıstı ben bunu 600 e aldım ve 4s den iyi olduğunu görünce kahrolmuştusımdıde ıphone 5 alıyor yanımda ezık duruma dusmesın dıye
ismini veya cihazın rengini yazmadıklarım söylesin
ismini veya cihazın rengini yazmadıklarım söylesin
Burs yatmııııııışşşş! Sonunda yattı arkadaşlar dün gece çektim, bugün telefoncuya gidiyorum bakalım elinde varsa hemen alırım yoksa da siparişi veririm 2 gün içinde elimde olur inşallah
Burs yatmııııııışşşş! Sonunda yattı arkadaşlar dün gece çektim, bugün telefoncuya gidiyorum bakalım elinde varsa hemen alırım yoksa da siparişi veririm 2 gün içinde elimde olur inşallah
bulabilirsen banada söyle kardeşim
yOsmaniyeliyim bulursam söylerim
y
ok saol o zaman
istanbul avrupa yakasında satan bir bayi yok mu arakdaşlar ya
bulayımda ilçe farketmez yenibosnada oturuyorum
Hangi ilçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?