General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

arkadaşlar sizin discoverydede kameranın yanına vurunca garip bir ses geliyomu
evet vurdum vurdum bı sorun oluyomu dıye olmadı

- - - Eklendi - - -

sorun çıkartmaz ıcın rahat olsun ama bu fıyata çok yanı gıdıp çarşı pazarı gez aynısını ucuza bulursun hepsiburadada 48 tl olan kartı çarşıda nt mağazından 28 tl ye aldım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar babama alıcaz telefonu ne diyorsunuz ?
ilk fırsatta alın
babamda ıphone 4s vardı 1350 tl ye almıstı ben bunu 600 e aldım ve 4s den iyi olduğunu görünce kahrolmuştu sımdıde ıphone 5 alıyor yanımda ezık duruma dusmesın dıye

Tepkiler: merto0180

Aslında şuan kendime iPhone5 ya da HTC ONE alıcaktım dedim pedere bir kıyak geçeyim bir telefon alayım alıcam bu telefonu

beyler şu telefonu hiç elden alan yok mu elden satan bir yer lazım

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
ismini veya cihazın rengini yazmadıklarım söylesin

istanbul avrupa yakasında lazım kardes

Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 1 Aydır Telefon Arıyorum 600-700 Civarı Genelde Androıd Arıyordum. Piyasa da Olan Telefonler lg l5,lg l7,sony xperia j gibi ürünler ve bu ürünlerde muazzam derece kasmalar var bu telefonun açmadığı oyun acmadı ınternet sıte yok ve hıc bır kasma hıc bır ısınma sorunu yasamadım sırf bu mesajı yazmak ıcın uye oldum buraya telefonunu kıyaslarken gıdıpde ust duzey teknolojık urunler ıle karsılastırmayın cunku kullanılan malzemede bıle fark eder şu varkı şuan için 600 lira baremın de alınabılecek telefon budur sen nereden bılıyorsun dıyeceksınız 1 ay askın suredır forum forum gezıyorum telefon ıcın gecen hafta sd forum da okudugum arkadasımın mesajı uzerıne buna yöneldim ve aldım hıc pısman değilim 600 lıraya gidip 3.5 inc 4.00 inc telefon alıp renk aralıgı cok kotu ve renklerı mat olan bır telefon alacagıma hıc almam daha ıyı
Gelelım Telefonu Alacak Olanlara
1- Telefon Almanyada bizim hat sağlayıcılaarın kendı yapmıs oldugu kampanyalar gıbı t mobıle kendı kullanıcılarına bu telefonu sunuyor.
2-ortak bır fabrıkanın uretımı mal bellı gm sadece yazılımsal destek vermıs.
3-yurt dısında bır cok ulkede farklı ısımde var.
4-ısınma yanma donma kasma ve renk matlıgı gıbı hıc bır sıkıntısı yok
5-neden stoklar az suanda pıyasa ve arz talep dengesı olusturuluyor.Onu Hesaba katıyorlar.
6-ALACAK OLANLAR ALSIN 600 LIRAYA BULAMAZSINIZ AZDA AKLI EVVEL OLALIM BURADA BIR COK ARKADASIMI HARIC TUTUYOTUM AMA BAZI ERGEN GENCLER YUZUNDEN BU TELEFONU ALMAKDAN VAZGECENLER BILIYORUM NET BILGILER DISINDAKILERI YAZMAYIN CUNKU BU SITE DISCOVERY ICIN ANA KONUNUN OLDUGU TEK SITE O YUZDEN HERKES BU KANALDAN BILGI ALIYOR YAPANA ALANA SATANA VE EMEGE SAYGI LÜTFEN

Burs yatmııııııışşşş ! Sonunda yattı arkadaşlar dün gece çektim, bugün telefoncuya gidiyorum bakalım elinde varsa hemen alırım yoksa da siparişi veririm 2 gün içinde elimde olur inşallah

Tepkiler: Dede

bulabilirsen banada söyle kardeşim

Polymath

Üye
c6 bunun yanında eşek gibi kalır Quad core işlemcili bir telefondan bahsediyoruz sonuçta Benim param olsa şuanda 1dk durmam alırdım 600 tl verıyoruz sonucta.. bu fıyatın 3 katı satıldı zamanında s3ler )

KayraBey

Üye

Siyah bulursan al bence

Tepkiler: merto0180

Lenneth

Üye
Fiyatina gore harika otesi bir telefon, kullanan arkadaslar hayrini gorsun

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar buda en yakın zamanda çıkacak olan romun özellikleri(bence çok iyi

İlk Custom Romda Yapılacak Değişiklikler ;

Adı:GamerZ rom
CPU ile ilgili değişiklikler

1- Governor hotplug'dan ondemand'a çevrilecek.
2- Up treshold 60'a düşürülecek.
3- Sampling down factor 1'den 7'ye çıkarılacak. (Bazı oyunlarda ve arayüzde frame atlamalarına neden olduğunu farkettim.)
4- Smooth UI açılacak.
5- Sampling rate 25000 olarak ayarlanacak.a

RAM ile ilgili değişiklikler

1-OOM valueler arayüz performansı için biraz daha agresifleştirilecek.
Bunun dışında ramle ilgili pek bi sorun görmüyorum.

Yüklü uygulamalar ile ilgili değişiklikler

1- Abuk subuk çin işi uygulamalar arkaplanda gereksiz yere çalışmakta ve kimse farkında olmamakta.
2- OTA kısmı silinecek (custom romu el ile güncellersiniz)
3- Klavye 60mb ram yiyip çirkin görünmekte. (Logcatı kontrol etmedim ama yazdıklarımız çine gidiyo olabilir. Çünkü mesajlarda nezaman klavyeyi açmaya çalışsam gecikiyo ve wifide bi hareketlenme oluyo) Orjinal android klavyesi eklenecek.
4- Launcher Nova olarak ayarlanacak ve çin işi launcher silinecek. Esksini kullanmak isteyenler için flashlanabilir paket hazırlanabilir.

gps ile ilgili yapılacak değişiklikler

1- XTRA server Turkiye olarak ayarlanacak. (3G açıkken konum çok daha hızlı bulunacak.)
2- GPS kopma hassasiyeti arttırılacak. (Köprü altıan girdiğinizde nda sinyal kesilmeyecek.)

Dokunmatik hassasiyeti ilgili değişiklikler

1- Dokunmatik hassasiyeti 160'tan 175'e çıkarılacak.
2- Dokunma basınç hassasiyeti ekrana uzun süre basılı tutarken titremenin azaltılması için 155'ten 120'ye düşürülecek.
3- Kaydırma aralıkları arttırılacak.

Hoparlör, ahize ve mikrofon ile ilgili değişiklikler

1- Hoparlör ve ahize sesi %15 arttırılacak.
2- Mikrofon sesi önemli derecede yükseltilecek. (İleride customizeri sunduğumda el ile ayarlanabilecek)

Kamera
1- Odaklama ile ilgili bikaç ayar düzenlendi.
2- Çekilen resimlerin ve videoların JPEG ve MPEG kaliteleri arttırıldı

Ses ve Müzik
1- Sony Walkman eklendi.
2- Sony Walkman ile bazı ses teknolojileri entegre edildi.

Ekran
1-Sony telefonlardan Bravia Engine 2 teknolojisi portlandı.

Diğer

- Init.d desteği
- Daha güzel bootanimasyonu
- Orjinal e daha çok benzeyecek
- Sony walkman ve ses geliştirmeleri eklenebilir.
- Sony bravia engine 2 eklenebilir.

Tepkiler: 06kubilay06 ve Dede