General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

KayraBey

Üye
Ana ekranda basılı tutunca titreyip widget bölümü açılıyor

113 sayfanın hepsini okudum bende 10 11 gündür kullanıyorum Beyaz renk cihazım 3g bt vb sorunlarla karşılaşmadım ayrıca benide eklerseniz sevinirim

Tepkiler: Dede

Buğra

Admin
Arkadaşlar Telpa yetkilisi stok rom yayınlanmayacak dedi ve çok büyük tepki alınca stok rom çalışmaları yapacağız dedi sonra ama bu rom yapacak arkadaşımız şuanda stok rom flashlansbilir şekilde yedeğini almayı başarmış bugün Upload edecek bütün ihtimal artık rom çalışmaları kısa sürede başlar

teşekkürler emeğine sağlık almayı düşünüyorum haklıyım galiba

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekranda da menude de titreme yok
Ana ekranda basılı tutunca titreyip widget bölümü açılıyor

titreme derken ekranın hareket etmesi yani ekranın sabit durmaması.cihazın ekranı çok hassasmış mesela atıyorum tarayıcıda gezerken parmağınızla aşağı yukarı yaparken bi yerde durursunuz ya parmağınızı kaldırmadan o da parmağın en hafif kıpraşmasıyla bile ekran sabit durmaz titrer ya ondan bahsediyorum.bilmem anlatabildim mi benim tablettede bu durum var çok rahatsız ediyor beni

Buğra

Admin
arkadaslar cwm sorunsuz çalışıyor cihazda şuan o arkadaşın stok rom Upload etmesi için yardım edeceğim onun neti yavaşmış

Custom rom bugün yada yarın gelecekmiş arkadaşlar hepimize hayırlı olsun şimdiden

OPC

Üye

hadi bakalım

Tepkiler: Dede

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom derdi kalmıcak başka bir forumdan burak diye birisi telefona cwm kurmayı başarmış.artık cm falan olmayabilir ama backup romları rahatça çıkabilir ve flashlanabilir stock romu yapmayı başarmış Buğra'nın dediği gibi

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar çıkacak olan ilk romdan bir görüntü:

Tepkiler: OPC, merto0180, Dede ve 1 kişi daha

OPC

Üye
Oh oh gelsin romlar

- - - Eklendi - - -

Ahmet abi şu makro fotoğraf aldığın programın adı neydi

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncellendi

OPC

Üye

Muttinim dediğin programla makro çekim yaptım güzelmiş gerçekten

aBouT

Üye
benide ekle bendede siyah var.

Tepkiler: boyabatlı
kutu içerigi olarak pc usb kablosu geliyrmu

Türe

Üye

Muttinim dediğin programla makro çekim yaptım güzelmiş gerçekten

Bak dedim güzel diye gayet iyi çıkmış Bir de en sağdaki seçeneklerden reduce nooise seç de kumlanmalar gitsin

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
muttin hakkaten cok iyi macro cekim yapiyor o program ya.sagol