merto0180
Üye
ben mavı ıstıyodum ama stok yok dıye sıyah aldım ama hıc gorunce pısman olmadım sıyahı çok hoş duruyor
ılk gune gore tek dusus gordum ben ama ılk gun ozel tasarruf ayarları yapmamıstım sımdı ıslemcı tasarufta ve ramde mın%60 sadece rehberı s3 den bıraz hızlı acıyor ama ılk gun tek tıkla açıyordu
arkadaşlar sizin discoverydede kameranın yanına vurunca garip bir ses geliyomu
orjinal romu alması önemli değil üretici firmanın cihazın kodlarını yayınlaması lazım.Arkadaşlar müjdeli haberim var
Orjinal romun yedeğini almayı başarmış Arkadaş yani artık rom çalışmalarına başlanacak
Arkadaşlar müjdeli haberim var
Orjinal romun yedeğini almayı başarmış Arkadaş yani artık rom çalışmalarına başlanacak
orjinal romu alması önemli değil üretici firmanın cihazın kodlarını yayınlaması lazım.
orjinal romun yedeği olmadan nasıl rom çalışması yapılacak?? cihazda sorun olması halinde orjinak romun yedeği olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola gider cihaz. Ve isteyen olursa tekrar garantiyi aktif hale getirmek için orjinal rom yedeği şartorjinal romu alması önemli değil üretici firmanın cihazın kodlarını yayınlaması lazım.
cihazın kodları üzerinden cm aokp tarzı sürüm yazılcak orjinal rom ne alaka bi backup alıp dönersin en kötü
orjinal romun yedeği olmadan nasıl rom çalışması yapılacak?? cihazda sorun olması halinde orjinak romun yedeği olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola gider cihaz. Ve isteyen olursa tekrar garantiyi aktif hale getirmek için orjinal rom yedeği şart
orjinal romun yedeği olmadan nasıl rom çalışması yapılacak?? cihazda sorun olması halinde orjinak romun yedeği olmazsa geri dönüşü olmayan bir yola gider cihaz. Ve isteyen olursa tekrar garantiyi aktif hale getirmek için orjinal rom yedeği şart
daha paylaşılmadı. şuan o arkadaşdan gelecek bilgileri beklemedeyiz gelişmeler oldukça burada paylaşacağım
Stock rom xda'da paylaşıldı mı alalım bir kenarda dursun
daha paylaşılmadı. şuan o arkadaşdan gelecek bilgileri beklemedeyiz gelişmeler oldukça burada paylaşacağım
Güzel haberkodları da hayinlanirsa yasadiniz
aynen bir hayinlasinlar
Özellikle mi buluyorsun bu mesajları Ömer?
Türe bug yapmış işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?