General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

peki iyi bir kablo nerden alınabilir ilerde başımıza gelmesin diye

neyhu

Üye
Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, Samsung Galaxy Wonder usb kablosunu taktığımda daha rahat şarj oldu. O dediğin sertlik dün şarj ederken kaybolmuştu kardeşim, o yüzden şarj olmuyor diye düşünüyorum.

General mobile discovery kullanan arkadaşlara tavsiyem orjinal şarj kablosunu kullanmayın arkadaşlar, samsung yada arkadaşın dediği gibi LG şarj aparatını kullanın...

Tepkiler: SuSKuN2010
burdaki powerbanktan kullanan var mı?

dulger1

Üye
Valla ilk defa gördüm ama güzel birşeye benziyor alıp bi kullanmak lazım

o cihaz yerine böyle birşey almak daha mantıklı en azından kendi uzun kablosu ile sıkıntısız kullanırsın.

haklısın da dediğin yerden hiç alışveriş yapmadım çekiniyorum açıkcası

bu siteyi kullanan çok kişi var geç olsada ürün geliyor.

dulger1

Üye
Yalnız bu tarz cihazlar telefona zararlımıdır acaba

en fazla bataryaya zarar verir onuda zararı yok diye biliyorum ama kullananlara sormak lazım.

adaptör çıkışında 5 Volt 0.1 A değerleri var bu değerler dışında bataryayı şarj ederseniz batarya ömrünüz kısalabilir.Bu yüzden orijinal adaptör kullanın.

black.37

Üye
orjinal adaptör kullana kullana yavaş yavaş yumuşuyor zamanla yumuşar, benimkide kullana kullana yumuşadı rahatca zorlanmadan şarja takabiliyorum telefonu

Tepkiler: Özkan Ç.
adaptör çıkışında 5 Volt 0.1 A değerleri var bu değerler dışında bataryayı şarj ederseniz batarya ömrünüz kısalabilir.Bu yüzden orijinal adaptör kullanın.

Cihaz gelen akımı kısıtlıyor problem olmaz.

Tepkiler: Buğra
Arkadaşlar bugün bende bir GM Discovery sahibi oldum bu blue firması işi biliyor umarım gm cihaz güncellemeleri konusunda sıkıntı yaşatmaz ayrıca bugün bir çok oyun ile testlerin oldu smart tv televizyonuma miracast ile bağlandım süper ya çok hafif bir gecikme var ama oda kadı kızındada olur kısacası f/p süper bir cihaz ne kadar aptal harcamalar yapmışım daha önce

Tepkiler: Neagf ve Buğra

Ccihat67

Üye

Nasıl bağladınız tv ye ? ben yapamadım lg ye

arkadaşlar bu şarj soketini baglamayın demişsiniz bu 1.part ürünler içinmi yoksa 2. part ürünlerde şarj aleti değişiyor ya bundada geçerlimi

ayrıca bendede lg smart tv var bende ugrastım ama bağlayamadım nasıl baglayacaız yardım edermısnız ?

Ödemeyi nasıl yaptınız ve baktım da satıcının feedback'i iyi değil

caglar b

Üye
Müzik ve film arşivimi yanımda taşımak istiyorum. Class 4 64 gb kart alsam sorun olur mu?

Ccihat67

Üye
m.teknolojioku.com/haber/general-mobile-discoverye-yeni-guncelleme-geliyor-14984.html guncelleme gelcekmis