Beyler anneme GM Discovery aldık, gayet iyi bi telefon. Güncelleme geldiğini duydum hemen güncellemek istedim. Fakat güncelleme inmiyor. İniyor gösteriyor fakat inmiyor. Bir ara indi %60 larda takıldı yine. Ağ ile ilgili bi problem mi yoksa telefondan mı kaynaklıdır? Bir de Wi-Fi a bağlıyken bir süre sonra evdeki ağ ile bağlantısını kesiyor bunu nasıl çözebilirim?
Beyler anneme GM Discovery aldık, gayet iyi bi telefon. Güncelleme geldiğini duydum hemen güncellemek istedim. Fakat güncelleme inmiyor. İniyor gösteriyor fakat inmiyor. Bir ara indi %60 larda takıldı yine. Ağ ile ilgili bi problem mi yoksa telefondan mı kaynaklıdır? Bir de Wi-Fi a bağlıyken bir süre sonra evdeki ağ ile bağlantısını kesiyor bunu nasıl çözebilirim?
Güncellemeden sonra tahminin olması için wifi açık kalsın türkçe dilini indiriyor tahmin için olmazsa siz indirin facebook sayfasında olcaktı tahminin nasıl açılcağı
bir şey sorucağım arkadaşlar gm discoverynin facebook sayfasında "Arkadaşlar Telefonunda Kapanma Sorunu Olanlar..! Ekranı kilitleyince ekran tekrar gelmiyor bataryayı çıkarınca düzeliyor diyenler garantiye göndermenizi istiyorum. Tam olarak sorunu cihazda görülmesi gerekiyor kimin yazılımsal kimin donanımsal sorunu olabilir..." demişler . Varmı bu sorunu yaşayan ?
Beyler benim bir sorunum var, telefonu bilgisayara baglayıp usb depolamayı açınca telefon "touchpal bellek kartı bulunamadı" diyor ve bilgisayar sadece dahili hafızayı gösteriyor, hafıza kartını görmesi için telefonu kapatıp açmak gerekiyor. Nasıl çözerim