Arkadaşlar general mobile bu telefon için büyük bir zaman ve bütçe ayırmış yani güncelleme konusunda içiniz rahat olsun. Ben mail atmıştım. 4.3 kodları MTK firması bize verirse bizde güncelleme vereceğiz dedi yani MTK firması verdikten sonra general mobile bize güncelleme vermeye devam edecek. Zaten bizim cihszdaki işlemci çok fazla telefonda kullanılıyor o yüzden MTK firması güncelleme verecektir
beyler dediğim gibi amacım polemik değil uzatmamın da bir anlamı yok aslında.. ama f/p cihaz konularında normaldir böyle tepkiler bir konuşursun bin ah işitirsin ama ben sadece izlenimlerimi paylaştım bunları yazmak için telefonu kullanmama gerek yok farkındaysanız ben içerikten bahsetmedim yada performanstan ..
Yazdiklarinizin hepsine katiliyorum tekefonda isinma problemi yok ama her dagim 450 500 mb ram kullaniyor sd kart alinca wild blood oyununu oynamayi cok isterim oynayaniniz varmi
Yazdiklarinizin hepsine katiliyorum tekefonda isinma problemi yok ama her dagim 450 500 mb ram kullaniyor sd kart alinca wild blood oyununu oynamayi cok isterim oynayaniniz varmi
beyler dediğim gibi amacım polemik değil uzatmamın da bir anlamı yok aslında.. ama f/p cihaz konularında normaldir böyle tepkiler bir konuşursun bin ah işitirsin ama ben sadece izlenimlerimi paylaştım bunları yazmak için telefonu kullanmama gerek yok farkındaysanız ben içerikten bahsetmedim yada performanstan ..
Yok kardeşim sadece sen cihazı kullanmamışsın anlık inceleme ile yazmışsın bunları.. Biz de senin yazdıllarına karışılık doğrular ne ise onu söyledik. Alacak kişilerin kafası karışmasın diye.
Benim şu ana kadar gördüğüm en iyi telefonlardan herseyenucuz.com da bir tane mavi gördüm hemen aldım. Bir ikincisi bu kadar satış yapan ve hit olan bir telefon inanın bana GM üzerine ivedilikle düşecektir. Kapağından tut performansına kadar kesiniikle bir bilgisayar ben nesineye girip iddaa oynuyorum maçları izliyorum hiçbir sorunum yok ALLAH'a şükür
Benim şu ana kadar gördüğüm en iyi telefonlardan herseyenucuz.com da bir tane mavi gördüm hemen aldım. Bir ikincisi bu kadar satış yapan ve hit olan bir telefon inanın bana GM üzerine ivedilikle düşecektir. Kapağından tut performansına kadar kesiniikle bir bilgisayar ben nesineye girip iddaa oynuyorum maçları izliyorum hiçbir sorunum yok ALLAH'a şükür
bu benim ana ekran ben de farklı bir launcher kullanıyorum
telefonu aldığımdan beri hiçbir sorunum yoktu ama bugün dondu açmayı denedim açılmadı. bataryayı çıkardım bekledim ancak öyle düzeldi. Telefonu zorlayacak hiçbir şey yapmadım acaba sebebi nedir. Cevaplarsanız sevinirim