General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

cunun08

Üye
arkadaşlar bende bugün aldım telefonu. yalnız sim2 ye taktım hattı. ama okumadı. ne yapacağım. yardımcı olur musunuz?

ya kıyaslama yaparken fıyatına gore yapın daha mantıklı olur bu telefonunun fıyatı 599 tl lumıa 520 yada galaxy ace ile felan kıyaslayın bu fıyata bundan ıyısı yok

Ccihat67

Üye
kendi jelatinini takmştm 20 gün oldu yedek jelatinim var ama çkartamiyorum üstündekini nasl çkartrm ?

Benim T20 de super jelatin vardi tirnak ne demek adam tornavidayla cikardi

Ccihat67

Üye
ya kutudan çkan jelatin 3 katlımıydı ?

caglar b

Üye
telefonu bir haftadır sim 2 den kullanıyorum, sorunum yok ama hattım telsimden kalma ne olur ne olmaz diye degiştirmek istiyorum, microsimkart ne kadara mal oluyor

Asphalt 8 i deneyen oldumu almayı düşünüyodum türkçe desteği için filan ama kasma varsa hiç para vermiyim.

Ccihat67

Üye
ben denedim suanda yüklü

telefonu bir haftadır sim 2 den kullanıyorum, sorunum yok ama hattım telsimden kalma ne olur ne olmaz diye degiştirmek istiyorum, microsimkart ne kadara mal oluyor
normal sımı kestırerek mıcro yapabılırsın ben 1 tl ye yaptırmıştım
ama yenı çıkarmak ıstıyosan 8 tl (tabı bayıden yaptırmalısın dukkanlarda 15 tl ye )

Beyler telefon süper ben oyun için alıyom telefonu ama son bi keere daha sorayım

gta 3
pes 12
re-volt
redline rush
shadowgun deadzone
fifa 12
temple run oz
temle run 2
critical strike
real racing 2
real racing 3
gangster vegas
modern combat 4

bu oyunları kasmadan sıkıntı olmadan oynatırmı ona göre alıcam

bende yuklu olanlar
rr3 (rr3 kasmıyorsa rr2 hıc kasmaz )
temple run 2
gta3
redline rush
modern combattıda kurdum kasmıyordu ama sevmedıgım ıcın sıldım
bu oyunlar hıc kasma yok dıgerlerını yuklemedım bılmıyorum ama kasacagını zannetmıyorum

Bu sorduğun sorunun cevabı değilki sen android sürümü sormuşsun adamlar sana derdini anlatmış Ama aynı soruyu bende merak ediyorum

belki güncelleme ile tam bir bilgileri yoktur da ölü piksel ile ilgili verdiği cevap da pek inandırıcı değil

Tepkiler: Ccihat67

Secret26

Üye
dostum saydığın oyunların hiçbirinde kasma olmaz merak etme hepsinin minimum gereksinimlerinin çok çok üstünde özelliğe sahip gmd

magnumxx

Üye
arkadaşlar şu anda elimde 701 var geçen sene vodafone kampanyasıyla faturaya yansıyarak toplam fiyatı 900 den almıştım, malum symbian bitti, bi beklenti kalmadı telefonda.. aslında telefonumdan memnunum fakat androidde kullanmak istediğimde birçok uygulama,oyun var.. aslında sırf uygulama,oyun için telefon almak benimsediğim bi davranış değil ama değiştirme zamanı geldi gibi.. ben telefonumu zannediyorum 500 e satabilirim üstüne 100 ekleyip bu telefonu almak ne kadar makul veya mantıklı davranış olur? çok ağır şeyler oynamıcam hatta aklımda bi temple run var, onuda zaten çalıştırır, uygulamada zaten çalışır fakat şöyle bişey var bu telefonun özelliklerine göre fiyatının bu kadar ucuz olması anormal.. dolayısıyla ilk akla gelen ve %70'de eminimki içerisindeki malzemeler kaliteli değildir, ben s4 deki donanımı beklemiyorum fakat 1 ay sonrada bozulsun istemem.. zaten bunuda zannediyorum ocak ayına kadar kullanıcam sonra vodafone'dan tekrar ve o dönemim en iyi telefonunu kampanyayla alıcam. yani o zamana kadar idare etse yeter, kamera sıkıntılıymış heralde onuda yılda en fazla 20 defa kullanıp çektiğim resimlerinde 2 tanesini hafızada tuttuğum için sıkıntı yok tek korkum bu telefona karşılık 701'i veripte sonra çook pişman olmam.. 701 android yapılabilse 100 lirayı tereddüt etmeden verirdim neyse ayrıca bu gmd'de güncelleme oluyormu? bahsettiğim şu; hataları gidermek amacıyla olan güncellemeler değil yenilik içeren güncellemeler, ben aslında android firmasının bi güncelleme çıkarıp her firmada bu güncellemeyi kendi markasına sunup herkesde kendi sürümünce bu güncellemeleri yapıyor zannediyordum fakat öyle değil heralde.. telefon firmaları kendi güncellemesini çıkarıyor sanırım? ve de bu telefon şimdi leride 4.2.3 4.2.4 filan olma durumu varmı sabitmi? aslında güncellemeye bi o kadar önem versemde telefon stabil ise güncelleme yapma meraklısıda değilim durumum hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliyorum..

beyler yarın aksama doğru bi vıdeo cekıp koycam
discovery 1.parti ve 4.parti arasındaki farkları (kutu içeriği ve yazılım olarak) videoya alıcam