06kubilay06
Üye
1ve2. partılerde ayarlarda ve bazı 1-2 yerde ufakta olsa 1-2 kelıme ıngılızce var yanı %4-5 i ama son cıkan partıde tamamı turkce gelıyorNasil anlicam ? garantisi var telefonun heralde tr dir
Tr midir sence ?
hangi launcherı kullanayım ? kendi launcherı güzel değil rami az kullanAcak launcher tavsiyelerinizi bekliyorum?
Beyler ben symbianı büyük bir aşkla alıp sonra boynunu bükenlerdenim. İstanbul avcılarda 570 tl ye telpada var ama hala emin değilim android ve özellikler olsada kalitesi ve GM beni Nokia dan sonra tatmin edebilir mi? mesela kamera sorun hiç değil. malzeme kalitesi de kılıf bulursam sorun değil ma bir sorum olacak ekran tepkisi falan incelemelerde süperdi ama hala ekran gölge bırakıyor diyenler var doğru mu??
Yok hocam telefon taş gibiaklında şüphe varsa konuma ve inceleme videolarıma bir bak derim kardeşcan
http://www.maxicep.com/android-gene...acilisi-siyah-buyuk-sevenler-icin-828209.html
Sağol kardeş nasipse bizde symbian dan kurtulcaz önümüzdeki aylarda ama önce babamın son sözü,,,
Son sözler sakıncalıdır
inşallah kardeşcan telefon süper almadığın her dakika senin için kayıp
ya kardesim bu teli ben aldim tel elimde kaldi tazen ben yanlis yaptim bu ozelliklere bu tel fazla bide çinlilerin yaptigi telden bi hayir gelmez tavsiye etmiyorum!!!!!!!!!!!!!!
tam tersi . http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-simdiden-tesekkurler-831960.html#post6423841nasıl elinde kaldı kardeş sorun ne ?? bu kadar insan yalan mı söylüyor yada videolarda mı yalan ??
tam tersi . http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-simdiden-tesekkurler-831960.html#post6423841
Elimde kaldı diyip sorunun ne oldugunu söylemiyor.At yalanı kalsın misali.Bu gece de yorum yazmış "teşekkürler " diye ne aldıgını da yazmamış.Büyük ihtimal s3 mini aldı vicdanını rahatlatıyor
adam ayın 20 sinde telefon tavsiyesi alıyor.Anında gelmiş kullanmaya başlamış.İlk günden elinde kalmış he.At telefonun ss lerini neresi elinde kalmış görelim @hasipugurlu kardeş.
Arkadaşlar telefon hakkında GM'ye bazı sorular sordum cevapları bir gün geçmeden geldi android 4.3 yada 5.0 gelecek mi sorusunun cevabı 2. cevap ben pek anlamadım
1-Telefonda ölü piksel şeklinde sabit bir arıza bulunmamakta. Bir müşterimiz şahsi talebi olumsuz karşılandığı için 24 ayrı profil oluşturarak forum sitelerinde böyle bir arıza varmış gibi haber yaymakta. Kendisi ile hukuki süreç başlatılmıştır.
2-Telefonda OTA desteği sayesinde güncellemeler wireless üzerinden alınabilmektedir. Yeni güncelleme yayınlandığı anda telefona push mesaj olarak bilgilendirme gelmektedir.
3-Yazılımsal iyileştirmeler ve türkçeleştirmeler tamamlandı. Teknik servise iletildi. Yakın süreçte internetten de yayınlanacaktır.
Saygılarımızla
Arkadaşlar ben telefonu bugün aldım taksitle ama fatura yoktu yarın kesecek bi sıkıntı olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?