enginizmir
Üye
General mobilin markası kötü birde birde biri konuyu terket demiş babasının yeri sanki sanamı sorcam ekranı içine göçer tabi yoksa niye 600 tl
Herkese merhaba bende dün 5 saat izmiri talan ettikten sonra siyahını bulup aldım.. galaxy wonderı 350 tlye sıfır gibiydi sattım üstüne 250 verdim aldmçok güzel bir cihaz 1 hafta oncesindede kız ark kardesine beyaz almıstık.. gel gelelim cihazı aldm içindeki şarjı bitirene kadar. tuşları kilitlediğimde yaklaşık 6 kere uyanmama sorunu yaşadım her seferinde bataryayı sok tak yaptım.. nerdeyse kırıp atıcaktım..biraz arastırma yapınca benim durumu yasayan başkalarıda oldugunu gordum.. bu beni sevindirmedi ama ortak bir sorun olmasından dolayı yazılım adına iyileştirilme yapılabileceğini düşündüm.. başka bir sorun olarak. android orjinal temasını seçtim.. sürekli hatalar verdi. google uygulamaları durdu dedi başka bişiler de durdu dedi.. nese ondan snra temayı değiştim şarj bitene kadr baska sorunla karsılasmadım.. 13 sattır sarjda bakalm yeni bişi ler olmaz umarım.. telefonu yinede çok seviyorum..
Kardesim ne idugu belirsiz yuksek donanimli sakat telefon almak sizi akilli yapmaz. Bu forumda s3 veya baska telefona herkes 2000 tl vermedi
Benim tepkim o çocugun dilindendi yoksa digerlerine lafım yok anlatamıyorum çünkü ona.Ne idugu belirsiz sakat telefon dedigin yurtdışında birçok ülkede satılıyor.Blu şirketi telefonun üreticisi Amerika-Miamili bir şirket.Türkiye de sadece samsung-nokia-sony gibi büyük şirketler telefonlarını sattıgı için ne idugu belirsiz diye damga vuruyorsunuz telefona.Şu telefon 900 tl ye satılsa bu kadar kötülenmezdi eminim.Samsung 2000 tl den satmaya başladıgı telefonlarını 1 yıl sonunda 1100 tl ye satıyorsa,eminimki 800-900 tl ye de satsa yine kar edecek.Nasıl bir olay döndügünü anlayın.Bu arada benim amacım 600 tl ye böyle iyi bir telefon olabildigini telefon almak isteyenlere de gösterebilmek.Şu telefonu alıp ben pişmanım diyen kaç kişi gördününüz? 1 yada 2. o da teknik bir problemden dolayı.Her telefonda olabilir bunlar.Parası olan başka telefon alsın birşey diyemem.Ama 600 tl ye bu telefon yerine bilindik markaların çöp telefonlarını tavsiye edenleri gördükçe sinir oluyorum.Bu telefonu alma diyenlerde daha 1 kere kullanmış kişiler degil."General mobile 600 tl hmm çin malı bu alınmaz" diyen tipler telefonu 1 kere kullansın nasıl yiyorlar o lafları.Kulllanan 250 kişiden sadece 1-2 kişi almayın diyorsa bu telefon alınır.
Uyarıyıda aldıkkÇookta iyi oldu Arkadaşlar bende hala almayı düşünüyorum. 603 kullanıyorum onu verip üstüne onu almak istiyorum. Arkadaşlar bu durdurulma hatası vs neden oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Custom rom kurulu bende hic olmadi orjinal romda var herhalde wifi acikken uzun sure ekran kapali kalirsa uyanmiyorWifi açıkken ekran kapandığında tekrardan açılmama olayını bilirim çok sinir edici bir durumdur. Tamamiyle yazılımsal ve kernel sorunudur. Samsung orjinal romunda vardı bu sorun. Anca başka ülkenin romunu yükleyince düzelmişti.
Soruna yabancı forumlarda "Screen Of Death" ya da "SOD" deniyor. Bu şekilde aratırsanız belki bir çözüme ulaşabilirsiniz. Çünkü bu custom romlarda da çıkabilen ve genelde ilk güncellemede çözülen bir sorundu.
Ekran kapalıyken tuşa bastığında uyandırma komutunu veremiyor. Bi yarım saat sonra deneyin o zaman açılıyor şansınız varsa. Ya da bataryayı çıkaracaksınız mecbur. O da çok sinir eden bir durum.
Diğer bir seçenekte telefonu kapatmak için açma/kapama tuşuna uzun basmak. Eğer telefon kapansın mı diye onay kutusu çıkıyorsa bu ekranın açılmasını sağlayabiliyordu kimi zaman.
Şimdi hatırladım ta windows mobile zamanlarında vardı bu sorun
Arkadaşlar benim telefonun kamerası gitti yahu hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve hiçbir şey yapmadım 2 kere fabrika ayarlarına döndüm olmadı bir el atın bayramda kamera lazım
Denedim birkaç uygulama ama açmadı bir tanesi sadece ön kamerayı açtı çok ilginç.
Harici kamera uygulaması dene belki açılır
sebepsiz yere kamera gitmez ? sorun nedirArkadaşlar benim telefonun kamerası gitti yahu hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve hiçbir şey yapmadım 2 kere fabrika ayarlarına döndüm olmadı bir el atın bayramda kamera lazım
Evet sebepsiz yere gitti telefonu yeniden başlattım kamera simgesi yoktu ana sayfada sonra baktımki uygulamalarda da yok yani şuan fotoğraf çekemiyorum video kayıt yapamamıyorum.Playdan bikaç tane kamera uygulaması yükledim açmadı bi tanesi bazısıda sadece ön kamerayı açtı ön kamera açıkkende sağ köşedeki kamera değiştirme simgesi yok arka kameraya geçmiyor yani
sebepsiz yere kamera gitmez ? sorun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?