Haber General Mobile Discovery Güncelleme Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

black.37

Üye
kameradayken flash açılmıyor yada kapanmıyor videoda bunlar yapılıyor yine sinir bozucu birşey yaptılar

• Beğen
Tepkiler: Buğra

anilari35

anilari35

Üye
Arkadaşlar dahavstabil olmuş cihaz bildirim çubuğu vr ayarlar daha kullanisli olmuş performans artmis pil konusunda birşey soyleyemeyegim optimize et widget kullanırken görüntü bozukluğu var widget de

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye
Evet optimize et widgeti tuhaf gözüküyor

• Beğen

canberk998

Üye
Bende invalid partition settings hatası veriyor çözüm önerisi olan var mı?

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Haber İçin Teşekkürler Daha Ne İstiyorsunuz Arkadaşlar Güncelleme Verdiğine Şükredin !

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Rootlu gmd ye güncellemeyi nasıl kuracagım
sakın denemeyin önce supersu açın ve ayarlardan rootu kaldır seçeneğini seçin rootu kaldırın ardındna güncelleyin aksi takdirde cihazınız brick olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: caglar b
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
kameradayken flash açılmıyor yada kapanmıyor videoda bunlar yapılıyor yine sinir bozucu birşey yaptılar
flash artık otomatik olmuş siz ayarlamadan kendisi ışığa göre otomatik çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
caglar b

caglar b

Üye
sakın denemeyin önce supersu açın ve ayarlardan rootu kaldır seçeneğini seçin rootu kaldırın ardındna güncelleyin aksi takdirde cihazınız brick olacaktır.
Framaroot ile rootlamıştım, unroot u seçtim, kapatıp açtım supersu silindi. Şimdi güncellemeyi yapayım mı?

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
sizin adınıza çok sevindim gm ciler

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler ekran görüntüleri arkadaş attı

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
Daha fazla Screen shot paylaşabilirmisiniz ve android sürümü kaç Gmd de

uyduccuu

Üye
Kamera flash problemi update yayınlandıktan sonra farkedildi video modunda çalışıyor.bir sonraki guncellemede giderilir sorun.kırpma d üzeltilmiş.şimdilik olumlu.ayrıca rootlu cihazı olanlar rootu kaldırmadan güncelleśtirmeyi yükleyebilirler.android sürümü 4.2.1.. Ara rom gelmeyecek cihaz iyice stabilleştikten sonra vakti gelince direkt 4.4 kitkata geçiş yapılacak..(serkan yılmaz)

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye

• Beğen