NedenLan Üye rom arıyordum güncelleme gelmiş. aldığımdan beri 3 tane güncelleme geldi şu telefona galiba.iyi iş.
uyduccuu Üye NedenLan' Alıntı: rom arıyordum güncelleme gelmiş. aldığımdan beri 3 tane güncelleme geldi şu telefona galiba.iyi iş. Genişletmek için tıkla ... 4cü güncelleme bu
NedenLan' Alıntı: rom arıyordum güncelleme gelmiş. aldığımdan beri 3 tane güncelleme geldi şu telefona galiba.iyi iş. Genişletmek için tıkla ... 4cü güncelleme bu
waycell Üye güncellemeyle birlikte şikayetlerde arttı ama ben şuna takılıyorum güncellemeden sonra format atıp aynı şikayetleri yaşayan varmı.nasılki cwmden rom kurunca wipelıyoruz bundada yapmak laım diye düşünüyorum.yorumlardan dolayı ben güncellemedim
güncellemeyle birlikte şikayetlerde arttı ama ben şuna takılıyorum güncellemeden sonra format atıp aynı şikayetleri yaşayan varmı.nasılki cwmden rom kurunca wipelıyoruz bundada yapmak laım diye düşünüyorum.yorumlardan dolayı ben güncellemedim
fk555897 Üye Bu telefona güncelleme gelmeyeceğinden alanlar düşünüyorlardı. Şimdi güncelleme gelmesi iyi oldu.