Telefon Tavsiyesi General Mobile Discovery Elite

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Elite
ARKADAŞLAR BEN NOKİA N8,XPERİA İON, XPERİA Z,S4 MİNİ VE ŞUANDA İPHONE 5 KULLANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK SIKILDIM TELEFONDAN FİLM İZLEMEK ÇOK SIKINTILI OLUYO EKRANI ÇOK KÜÇÜK GELİYO BENDE BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM WE Discovery Elite BEĞENDİM SİZCE NASILDIR? YA DİSCOVERY ELİTE YADA NOTE 4 ALMaYI DÜŞÜNÜYORUM AMA FİYAT YÜZÜNDEN ELİTEYİ DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYORUM SİZCE ELİTE NASILDIR?

0MG90

Üye
Onun yerine G2 al veya az para ekle Z2 al

Sen şimdi İphone 5 i bırakıp discovery elite mi geçmek istiyosun hayatının hatasını yaparsın

Rainesto

Üye
Note 4 de daha iyi olacağını düşünüyorum gerek ekran gerek büyüklüğü

Tepkiler: aksitman

Sucrofe

Üye
LG G2 al. Amiral gemilere boş yere para verme.

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
Sen şimdi İphone 5 i bırakıp discovery elite mi geçmek istiyosun hayatının hatasını yaparsın
Abi çok sıkıldım iphoneden müzik indiremiyom video indiremiyom indirsem bile uygulama aracılığıyla falan indiriyom ekranı zaten çok küçük geliyo xperia z den büyük ekrana alıştım bundan dolayı appleyi nırakmayı düşünüyorum
LG G2 al. Amiral gemilere boş yere para verme.
Abi G2 alacağıma g3 alırım 300 tl fazla verip

Kardeşim iyi düşün iphone 5 sonuçta ama bu ama illa geçiceksen elite olmasın bu başkalarına bak

Invoke

Üye
Elit falan alma. iphonedan diskoya geçilir mi ya? Akıl var mantık var. Büyük ekran istiyorsan, Z2/Note3/G3 falan bakıver. Daha büyük Z Ultra var. Para meselesi diyorsan ben olsam Elit alacağıma Note 2 alırım.
ki iPhone'dan sonra öyle her cihaz kesmez. Daralırsın. Ekranı istediği kadar büyük olsun. Güncelleme alamayacaksın, kıytırık bir malzeme kalitesi ve arayüze geçiş yapacaksın, üstelik o büyük ekranda tft panel kullanmışlar.

Tepkiler: Mustafa-26
Elite laf yapanlar elinize alip kullandiniz mi

Tepkiler: aksitman ve Mr. SaLÇa

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
Abi eliteyi nedene beğenmiyosunuz anlamıyorum taa(teknolojiye atarlanan adam) bile beğendi telefonu... Abi Allaha şülür para sıkıntı değil ama iphone çok sıktı video indiremiyom müzik indiremiyom oyun indiremiyom indirsem bile uygulama fln yardımıyla indiriom
Bundan dolayı eliteyi düşünüyorum aynı özellikli bir telefona bi 2000tl vermek var birde 1000 tl... Bide eliteye karşı bu kadar ön yargılı olmanızı anlayamıyorum eliteyi neden kötü görüyosunuz?

Invoke

Üye
Ön yargı değil. Neyse onu söylüyorum. Üstte yazdım zaten bir daha yazmama gerek var mı? TFT panel, dandirik arayüz, dandirik malzeme kalitesi, dandirik şirketin dandirik güncelleme politikası... Gördük ilk diskavriye ha bugün ha yarın diye diye neredeyse üzerinden yıl geçti geçen gün KK geldi. Güncelleme önemli değil saçmalığıyla gelmeyin, lütfen. Aynı özelliklerde 2000 TL olan bir cihaz yok, o aynı özellik dediklerinizin özelliği daha fazla. Kağıt üzerindeki özelliklerine bakıp gözünüzde büyütmeyin şu cihazı.
Daha ayrıntılı da yazmıştım önceden. Sürekli benzer şeyleri yazmaktan sıkıldım. Çok istiyorsanız gidin alın. Birkaç ay sonra dersiniz "taa beğenmişti ya, nasıl olur" diye. Yani zaten aypon ile diskavriyi tartışma bile saçma da... Madem ios sıkıyor seni büyük ekranlı Nexus 6'yı bekle. Tabi elitten pahalı olacak ama karşılaştırılamaz bile.

Bu arada üstteki vatandaşa cevap: "Evet, elime alıp kullandım."

Tepkiler: aksitman, Mustafa-26 ve Sucrofe
Adam her şeyi yazmis bana söyleyecek bir şey kalmadı
Elite in donanımı seni cezbedebilir fakat paran varsa -ki var - düşünme elit i

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
Abi yorumun için çok sağol beni büyük bir hatadan kurtardın dediğin gibi ya nexus 6 yı bekliyecem yada note 4 ün fiyatınnın biraz daha düşmesini bekliycem

Paran varsa tabikide nexus 6 , xperia z3 falan alabilirsin ama uygun fiyatli istersen elite iyidir bu arada arayuzu saf a yakin oldugu icin daha iyi on kamerasi dehset odak yapiyor oyle diyim . ram kullanimi fazla deil 1.3 gb ram kullanimi var ortalama . g3 re bu durum 1.9 gb 2 ye yakin bunlari goz onunde bulundurun . guncelleme konusunda hakli olabilirsiniz ama birsey sorcam koskoca samsung s4 mini icin turkiyeye 4.4.2 yi yayinladi mi yoksa millet hala rusya romunumu kullaniyo bunu merak ediyorum discoyla yakinlar donanim olarak samsung buyuk bi firma birde gm ye bakin bunlari goz onunde bulundurun

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Paranla rezil olursun kardeşim kısaca Madem paran var al ekranı büyük olan G3-Z3-NOTE 4 varken neden elite gibi bi cihazı alasın,zaten film izlerken sorun oluyor diyosun TFT ekranda filim izlemek kadar berbat bişey yoktur emin ol

Tepkiler: Rainesto
Elite in ekrani LTPS denilen degisik bi teknoloji var tft deil ki ben mi yanlisim . tft gercekten cok kotu ama sarz yemez