Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General Mobile Discovery Elite için Custom Rom yapabilecek olan var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
dewilhawk
Üye
Konu Sahibi
General Mobile Discovery Elite için Custom Rom yapabilecek olan var mı?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere discovery elite'e daha adam gibi güncelleme çıkmadı Custom Rom yapabilecek olan var mı??
KayraBey
Üye
Bir sitede 3-4 rom var ama ben yüklemedim. Root atıp geeksizleri dondurdum. Şimdilik normal gidiyor.
ogunnkaya
Üye
Başka bi başlığa da yazmıştım. Elite işe yarar lolipop yada kitkat rom yazılırsa patlıyacak. Günlerdir araştırıyorum sadece bir tane buldum doğru düzgün türkçe bile değil ama indiren indirene. Bekliyoruz..
Başka bi başlığa da yazmıştım. Elite işe yarar lolipop yada kitkat rom yazılırsa patlıyacak. Günlerdir araştırıyorum sadece bir tane buldum doğru düzgün türkçe bile değil ama indiren indirene. Bekliyoruz..
Ben orijinal stock ROM attım ama temmuz 2014 gösteriyor son güncelleme sizce normal mi
OttomanEmpire06
Üye
Arkadaşlar ben kafayı yiyecem elite 16gb kullanıyorum KitKat guncellestirmesini yaptım bin pismanim jellybeana dönmek istiyorum fakat 16gb elitenn ROM sdosyasini bulamadım stock orjinalini elinde olan varsa lütfen verebilirmisiniz
SAMSUN555555
Üye
mckinqo06 arkadaşım gionee elife e7 nin orijinal sitesinde var romlar.