Elite 1300tl, arkadaş almış 1hafta kadar önce, şöyle bir inceledim. Gayet hızlı,note kullanan biri olarak elime rahat oturuyor bana göre. Samsung menüsüne alışık olduğum için menü biraz değişik geldi ama alışılır. Ekran görüntüsü olarak da tatmin edici, kötü değil kesinlikle.
1300'e Resmi distribütör garantili(telpa genpa ... hangisiyse artık, paralel ithalat ya da dandik firma garantisi olmayan)32 gb lg g2 bulursanız burda linki paylaşın.
Ha garanti sorun değilse tabiiki g2 tercih edilebilir.
Bu telefonun yanında alternatif çok olmasına rağmen telefonun kötü olduğuunu düşünmüyorum. Ve bir kaç yerde okuduğumda 1150 gibi fiyatlara kadar alınabildiği söylenmiş. Ek indirimler vs gibi. Okuduğum yazılar izlediğim incelemelerde Kötülemeye rastlamadım. Çoğu kişi memnun telefondan. Tabi zamanla kronik sorundur falan ortaya çıkmaya başlar varsa. Ama ben alınabilir diye düşünüyorum.
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda
Elite lite f/p ürünü evet olacak bencede. Fakat 16 gb rom düşündürmüyor değil. Bİze 11 gb gibi bir alan kalacağa benziyor. Bu bir kullanıcıya yeter mi tam bilemiyorum. 16 gb telefon kullanan arkadaşlar yorum yapabiilir bu konuda
Bana yeter gibi. 10 kalsa, 4Gb oyun olsa,1gb müzik olsa, 200mb fotoğraf olsa 4,8Gb bize kalıyor. Benim sınıf arkadaşımda 16Gb Lg G2 var. Daha hüç hafızada sorun yaşamadı.