KayraBey Üye Dün telefonu elledim accık Fena durmuyor ama Lite olanı alacağım. 2gb ram ölümüne yeter bana. 16 gb depo zaten benim için yayla gibi Bekle beni elit geliyorum
Dün telefonu elledim accık Fena durmuyor ama Lite olanı alacağım. 2gb ram ölümüne yeter bana. 16 gb depo zaten benim için yayla gibi Bekle beni elit geliyorum
KayraBey Üye 0MG90' Alıntı: Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Kesin mi bu fiyat? Değişiklik olmasın sonra...
0MG90' Alıntı: Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Kesin mi bu fiyat? Değişiklik olmasın sonra...
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Kaç tane telefon alcan abi sen Genişletmek için tıkla ... Hepsinden azar azar
0MG90 Üye Dede' Alıntı: Kesin mi bu fiyat? Değişiklik olmasın sonra... Genişletmek için tıkla ... Evet kendileri demişti galiba. Ne zaman çıkacağı da belli mi bilmiyorum haftaya da olabilir
Dede' Alıntı: Kesin mi bu fiyat? Değişiklik olmasın sonra... Genişletmek için tıkla ... Evet kendileri demişti galiba. Ne zaman çıkacağı da belli mi bilmiyorum haftaya da olabilir
KayraBey Üye 0MG90' Alıntı: Evet kendileri demişti galiba. Ne zaman çıkacağı da belli mi bilmiyorum haftaya da olabilir Genişletmek için tıkla ... Fiyat değişirse eve misafirliğe gelirim ona göre
0MG90' Alıntı: Evet kendileri demişti galiba. Ne zaman çıkacağı da belli mi bilmiyorum haftaya da olabilir Genişletmek için tıkla ... Fiyat değişirse eve misafirliğe gelirim ona göre
0MG90 Üye Dede' Alıntı: Fiyat değişirse eve misafirliğe gelirim ona göre Genişletmek için tıkla ... Her yerde 999 lira yazıyor
Dede' Alıntı: Fiyat değişirse eve misafirliğe gelirim ona göre Genişletmek için tıkla ... Her yerde 999 lira yazıyor
KayraBey Üye tufless' Alıntı: Bazı yerlerde satışa başlandı diyorlar. Var mı böle bişey arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Evet doğru...
tufless' Alıntı: Bazı yerlerde satışa başlandı diyorlar. Var mı böle bişey arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Evet doğru...
Luck Star Üye bu telefonlar başka ülkede çok önceden beri satılıyordu zaten . bize yeni geliyor ayrıca lite almak daha mantıklı görünüyor
bu telefonlar başka ülkede çok önceden beri satılıyordu zaten . bize yeni geliyor ayrıca lite almak daha mantıklı görünüyor
tufless Üye 0MG90' Alıntı: Lite daha çıkmadı, çıkacak Genişletmek için tıkla ... Eee çıktı mı çıkmadı mı Aynen şuan lite modeli daha mantıklı gözüküyor
0MG90' Alıntı: Lite daha çıkmadı, çıkacak Genişletmek için tıkla ... Eee çıktı mı çıkmadı mı Aynen şuan lite modeli daha mantıklı gözüküyor
KayraBey Üye Mad EagLe' Alıntı: güvenme abi elite içinde 1200 dediler bak noldu şimdi: D Genişletmek için tıkla ... Korkutma beni küçükköylü
Mad EagLe' Alıntı: güvenme abi elite içinde 1200 dediler bak noldu şimdi: D Genişletmek için tıkla ... Korkutma beni küçükköylü
Invoke Üye Mad EagLe' Alıntı: 999 olmaz 1099 olur en fazla sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 1100 olursa değmez, bence.
Mad EagLe' Alıntı: 999 olmaz 1099 olur en fazla sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... 1100 olursa değmez, bence.
Uhops Üye 0MG90' Alıntı: 999'un içinde 90 kuruşta var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Yok. 999.00 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0MG90' Alıntı: 999'un içinde 90 kuruşta var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Yok. 999.00 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Luck Star Üye 0MG90' Alıntı: 999'un içinde 90 kuruşta var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... 99 kuruş var edit : 0 mış
0MG90' Alıntı: 999'un içinde 90 kuruşta var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... 99 kuruş var edit : 0 mış