Uhops Üye Lite gözüktü; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bugün Elite'ya camdan baktım dokanamadım ama çok güzel görünüyordu.
Lite gözüktü; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bugün Elite'ya camdan baktım dokanamadım ama çok güzel görünüyordu.
0MG90 Üye GDDR5' Alıntı: Lite gözüktü; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bugün Elite'ya camdan baktım dokanamadım ama çok güzel görünüyordu. Genişletmek için tıkla ... Elite Lite daha mantıklı
GDDR5' Alıntı: Lite gözüktü; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bugün Elite'ya camdan baktım dokanamadım ama çok güzel görünüyordu. Genişletmek için tıkla ... Elite Lite daha mantıklı
Uhops Üye 0MG90' Alıntı: Elite Lite daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... +16 ROM, +1 RAM için 300tl fark çok fazla değil mi zaten? 32-64 Rom olsa neyse
0MG90' Alıntı: Elite Lite daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... +16 ROM, +1 RAM için 300tl fark çok fazla değil mi zaten? 32-64 Rom olsa neyse
tufless Üye Elite o parayı vermek yerine lite düşünmek daha mantıklı bence. Ben discovery 2 yide beklicem elite lite ve o arasında zevke bağlı tercih yapıcam
Elite o parayı vermek yerine lite düşünmek daha mantıklı bence. Ben discovery 2 yide beklicem elite lite ve o arasında zevke bağlı tercih yapıcam
Uhops Üye Lite'de Elite'de 2.1GHz olarak geçiyor. Elite alan biri gpu'nun hızına bakabilir mi bi?Yada alan kimse var mı forumda.
Lite'de Elite'de 2.1GHz olarak geçiyor. Elite alan biri gpu'nun hızına bakabilir mi bi?Yada alan kimse var mı forumda.
0MG90 Üye 1000. yorum bana ait GDDR5' Alıntı: Lite'de Elite'de 2.1GHz olarak geçiyor. Elite alan biri gpu'nun hızına bakabilir mi bi?Yada alan kimse var mı forumda. Genişletmek için tıkla ... Yok sanırım daha alan
1000. yorum bana ait GDDR5' Alıntı: Lite'de Elite'de 2.1GHz olarak geçiyor. Elite alan biri gpu'nun hızına bakabilir mi bi?Yada alan kimse var mı forumda. Genişletmek için tıkla ... Yok sanırım daha alan
GuiTaRisT111 Üye 0MG90' Alıntı: 1000. yorum bana ait Yok sanırım daha alan Genişletmek için tıkla ... Hayır. @efeyılmaz 'a ait.
0MG90' Alıntı: 1000. yorum bana ait Yok sanırım daha alan Genişletmek için tıkla ... Hayır. @efeyılmaz 'a ait.
Uhops Üye cesurpolis61' Alıntı: şimdi bu gmd ler kaç model geliyor arkadaşlar çift tatlısı gelmeyecek mi Genişletmek için tıkla ... Elite, Elite 4G, Elite Lite ve Dlscovery 2. GMD2 çift hat olacak heralde.
cesurpolis61' Alıntı: şimdi bu gmd ler kaç model geliyor arkadaşlar çift tatlısı gelmeyecek mi Genişletmek için tıkla ... Elite, Elite 4G, Elite Lite ve Dlscovery 2. GMD2 çift hat olacak heralde.
Luck Star Üye Alanlarin kullanim deneyimlerine bakip alin ,yoksa parasina bakip ta alinacak bir telefon degi zaten ucuz degil...
Alanlarin kullanim deneyimlerine bakip alin ,yoksa parasina bakip ta alinacak bir telefon degi zaten ucuz degil...
0MG90 Üye Dede' Alıntı: Lite ne zaman satışa sunulacak Genişletmek için tıkla ... Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım
Dede' Alıntı: Lite ne zaman satışa sunulacak Genişletmek için tıkla ... Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım
Enes Üye Dede' Alıntı: Lite ne zaman satışa sunulacak Genişletmek için tıkla ... Kaç tane telefon alcan abi sen
Dede' Alıntı: Lite ne zaman satışa sunulacak Genişletmek için tıkla ... Kaç tane telefon alcan abi sen
tufless Üye 0MG90' Alıntı: Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... ooooooo hani nisandı yaa
0MG90' Alıntı: Mayıs ayının ilk haftası, fiyatı 999 olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... ooooooo hani nisandı yaa