Luck Star
Üye
Telefonun şarjı %51 iken Real Racing 3 oyununu (parlaklık sonda) getirerek 10 dakika oynadım. Şarj şu an %45. Telefonun arka tarafında hafif bir ısınma var. Oyundaki ayrıntılar, renkler muhteşem. Herhangi bir kasma donma yaşamadan rahatlıkla oynadım.Ekran da büyük oyunca aşırı keyif veriyor oyun.
Sizce nasıl bu?
Alınır o zaman buYeterince iyi bence
Bakmadan alınmazAlınır o zaman bu
Evet, sponsorum firmayaReklam mı yapıyon?
Neye bakalim kardesim?Ben olsam almam . Çünkü teknik özelliklere bakıp telefon alınabilecek zamanlar geçti artık ... (bkz: samsung)
Neye bakalim kardesim?
Telefon genis iki sayfa onceki resimleri paylasan benim. Telefonu ellerine alan da benim
Bence iyi elle tutulmasi arkasinin ovalligi yakisiyor ele. Note3 gibi buyuk. Kucuk degil tabi ki.
Bence lg de kendini aman aman kanitlamis bir firma degil her ilde servisi yok. Mesela Balikesir liyim ben balikesir de yok.
Generalin de yok.
Aslinda yazacagim daha bir cok seyde usendimherkesin kisisel fikri yablis anlama simdi sen gidip G2 almissin 1500 tl ( asagi yukari ) para vermissin dermisin o daha iyi diye. İlk once kendi egomuzu yenel gelelim. Sirf senjn icin demiyorum. Mesela samsung s3 gmd kullanicilarinin kapismasi gibi.
TV2 çekmiyor bizde ne var orda?Tv2 yi acin beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?