Ben hala beklemedeyim. Aşırı acelem yok. Çıksa da belli bir sure bekledikten sonra alacagim ama inaniyorum ki harika olacak. Videosunda şu iphone da gordugum orta tusunun ekranda kisa yolu plmasi harika. Bence GENERAL MOBILE kendisinden beklenmeyecek derece bir atilimla getirttigi discovery ile çıkışa gecti ki hak ediyor.
Ben hala beklemedeyim. Aşırı acelem yok. Çıksa da belli bir sure bekledikten sonra alacagim ama inaniyorum ki harika olacak. Videosunda şu iphone da gordugum orta tusunun ekranda kisa yolu plmasi harika. Bence GENERAL MOBILE kendisinden beklenmeyecek derece bir atilimla getirttigi discovery ile çıkışa gecti ki hak ediyor.
Aynen katılıyorum.. Benimde acelem yok şu üni sınavlarını atlatıyım o arada bu çıkar zaten biraz beklicem bende kronik sorun vs neler görmek için incelemeleri izlemek için ondan sonra alıcamBu arada resmi sitesinde 1 dakikada 99 fotoğraf çekebilme kabiliyeti var diye yazılmış. Bazı arkadaşlar bu durumun olmamasından şikayetçiydi
resmi sitede tüm bilgiler yer alıyor, tek merak ettiğim konu malzeme kalitesi, eğer kaliteli bir his verirse ve sağlamsa gerçekten de diğer firmaların amiral gemilerini almanın pek bir sebebi kalmıyor, güncelleme de de çok sıkıntı olmaz bundan sonra gm de artık güncellemenin ne kadar önemli olduğunu farketti, zaten topu topu 2 tane adam gibi modeli var onlara da güncelleme versin bi zahmet.
Arkadaşlar bazı internet üzerinden satış yapan siteler ilan açmış. Ve fiyatı 1299 yazmışlar. Ama telefon piyasaya gerçekten sürülene kadar fiyatta güncelleme olabilirmiş
fiyatın çokta beklendiği gibi uygun olacağını zannetmiyorum, 1299 beklenebilir bir rakam bence, pahalı desek adamlar diyecek aynısını 2000 liraya alıyorsun.