tufless Üye Bir kaç yerde okudum arkadaşlar , elite bir kaç güne piyasaya sürülecekmiş ve güzel bir sürpriz yapılacakmış bizler için. Beklentim fiyat konusunda benim
Bir kaç yerde okudum arkadaşlar , elite bir kaç güne piyasaya sürülecekmiş ve güzel bir sürpriz yapılacakmış bizler için. Beklentim fiyat konusunda benim
YouNeverKnow Üye Bence çok büyük bunu alıcağımıza ufak bir cep telefonu yanına ise tablet almak daha mantıklı.
dejavu178 Üye g2 ye falan yönelicem, bende sıkılmaya başladım. önümüzdeki hafta içinde de gelmezse artık
2495243 Kapalı Hesap Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum
Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum
BelaMonte Üye jiraiya06' Alıntı: Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... baya kullanıcısını kaybetti bile ama
jiraiya06' Alıntı: Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... baya kullanıcısını kaybetti bile ama
Uhops Üye jiraiya06' Alıntı: Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya kitkat, ya fiyat, yada bataryada bir süpriz olcak belkide S801.
jiraiya06' Alıntı: Gencler bu ay icinde siparise cikacak surpriz falan deniyor biseyler belki de kitkat ile gelir bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... Ya kitkat, ya fiyat, yada bataryada bir süpriz olcak belkide S801.