Türe Üye smh60' Alıntı: Note 3 daha iyi diye düsunmüstüm ben batarya ve ram bakımından öne gecer diyodum Genişletmek için tıkla ... Batarya ekrana oranla bakmak lazım. Ram olarak daha iyi evet lâkin S-pen geliştirmeleri olduğu için Note 3 rami 3 gb.
smh60' Alıntı: Note 3 daha iyi diye düsunmüstüm ben batarya ve ram bakımından öne gecer diyodum Genişletmek için tıkla ... Batarya ekrana oranla bakmak lazım. Ram olarak daha iyi evet lâkin S-pen geliştirmeleri olduğu için Note 3 rami 3 gb.
Türe Üye smh60' Alıntı: S5 daha iyi diyosun yani Genişletmek için tıkla ... Şahsen Note 3 ' ü tercih ederim.
Invoke Üye smh60' Alıntı: Samsung düsmanı degilim ama bu telefon s5 ten daha iyi bence fiyatı da katarak söyluyorum Genişletmek için tıkla ... Çünkü neredeyse yarı fiyatı olacak.
smh60' Alıntı: Samsung düsmanı degilim ama bu telefon s5 ten daha iyi bence fiyatı da katarak söyluyorum Genişletmek için tıkla ... Çünkü neredeyse yarı fiyatı olacak.
BelaMonte Üye tufless' Alıntı: Bu ay bu elite piyasaya sürülmez. Ay bitti zaten artık. Genişletmek için tıkla ... dur daha bitmedi 3 4 gün var
tufless' Alıntı: Bu ay bu elite piyasaya sürülmez. Ay bitti zaten artık. Genişletmek için tıkla ... dur daha bitmedi 3 4 gün var
2495243 Kapalı Hesap Gencler ayin 30 u da olsa piyasaya surulecegini düşünüyorum sabir biraz ne kadar sabrederseniz o kadar iyi ürünle karsilasirsiniz
Gencler ayin 30 u da olsa piyasaya surulecegini düşünüyorum sabir biraz ne kadar sabrederseniz o kadar iyi ürünle karsilasirsiniz
Invoke Üye jiraiya06' Alıntı: Gencler ayin 30 u da olsa piyasaya surulecegini düşünüyorum sabir biraz ne kadar sabrederseniz o kadar iyi ürünle karsilasirsiniz Genişletmek için tıkla ... Yalnız şubat 28 çekiyor.
jiraiya06' Alıntı: Gencler ayin 30 u da olsa piyasaya surulecegini düşünüyorum sabir biraz ne kadar sabrederseniz o kadar iyi ürünle karsilasirsiniz Genişletmek için tıkla ... Yalnız şubat 28 çekiyor.
2495243 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Yalnız şubat 28 çekiyor. Genişletmek için tıkla ... Subatta oldugumuzu unutmusum ya pardon
-qarapapaq-' Alıntı: Yalnız şubat 28 çekiyor. Genişletmek için tıkla ... Subatta oldugumuzu unutmusum ya pardon
muhammettvurucu Üye beyler g2 mi nexus 5 mi yoksa elite mi yoksa z2 mi sizce? oyun ve stabil olmsı onemli 1520 yı de ekleyelim Son düzenleme: 26 Şub 2014
beyler g2 mi nexus 5 mi yoksa elite mi yoksa z2 mi sizce? oyun ve stabil olmsı onemli 1520 yı de ekleyelim
0MG90 Üye mvrucu123' Alıntı: beyler g2 mi nexus 5 mi yoksa elite mi yoksa z2 mi sizce? oyun ve stabil olmsı onemli Genişletmek için tıkla ... Gerçekten telefon alacak mısın kardeş? Kaç oldu konu açtın, yorum attın?
mvrucu123' Alıntı: beyler g2 mi nexus 5 mi yoksa elite mi yoksa z2 mi sizce? oyun ve stabil olmsı onemli Genişletmek için tıkla ... Gerçekten telefon alacak mısın kardeş? Kaç oldu konu açtın, yorum attın?